Monden

FOTO / DJ Sava a blocat intersecția pentru câteva momente de tandrețe

Chiar dacă e trecut de prima tinerețe, DJ Sava se simte ca un adolescent grație iubitei sale foarte tinere, cu care își schimbă priviri și îmbrățișări în plină zi, pe stradă. Mai mult, potrivit paparazzilor spynews.ro, artistul a blocat și o stație de autobuz pentru câteva momente de tandrețe cu iubita.

DJ Sava a stat departe de lumina reflectoarelor pentru o vreme, dar paparazzii au reușit să-i mai dea din când în când de urmă, postând zilele trecute imagini rare cu artistul, care a fost surprins în ipostaze foarte tandre cu iubita lui, chiar după o sesiune de cumpărături. Nici faptul că blochează traficul nu l-a făcut să treacă peste tandrețuri. Regulile de circulație se pare că nu l-au mai preocupat pe DJ Sava cât timp s-a aflat în preajma iubitei sale, pe care a așteptat-o de la cumpărături cu tandrețuri, săruturi și îmbrățișări.

Deși nu mai este la prima tinerețe, DJ Sava ține pasul cu iubita tinerică și rămâne în pas cu moda. Totodată, artistul și partenera lui par să-și coordoneze ținutele când pleacă de acasă, ambii fiind îmbrăcați în negru, cu pantofi sport albi. Totuși, nu doar felul în care s-au îmbrăcat arată cât de bine se înțeleg cei doi, ci și gesturile pe care le-au făcut în public, chiar într-o stație de autobuz. După ce au blocat stația din Capitală și au plecat la cumpărături, DJ Sava și iubita lui s-au întors cu plasele pline și s-au oprit mai multe momente, pentru câteva gesturi tandre, înainte să urce în mașină. Tânăra nu a mai ținut cont că blocau stația de autobuz și l-a sărutat pe artist, după câteva momente în care nu-și putea lua mâinile de pe el.

 

 

Articole similare