Monden

FOTO | Diana Ioniță, o vară plină de evenimente

Și la soare, și la verdeață, și în Dolj, și la Buzău, și în Argeș, și la Râmnicu Sărat, și la EtnoTV și, mai nou, și la clipurile filmate de elevii săi din „Ceata lui Ioniță”! Așa își poate descrie frumoasa artistă Diana Ioniță activitatea personală și profesională, dacă este întrebată ce face în acest sfârșit de vară. Și mai poate adăuga faptul că totul se împarte cu soțul său, pentru că treburile cele mai importante se fac cel mai bine în echipă.

Așa că, atunci când ea se bronzează, el îi face poză, când el pescuiește, ea compune. Cel puțin așa înțelegem din postările de pe rețelele de socializare ale buzoiencei, care se distrează de minune compunând piese cât așteaptă Marian captura cea mare cu răbdare și emoție. „Azi am fost pentru prima dată la pescuit! Soțul n-a prins nimic, dar eu am compus un cântec nou!”, a scris Diana cu zâmbetul pe buze, direct de la locul faptei, Barajul Vidraru (Transfăgărășan).

Cu bateriile reîncărcate și cu mai mult spor, cei doi au făcut echipă și pe scenă, fiind solicitați în cadrul unor evenimente private în Dolj, Argeș, Buzău și apoi la Râmnicu Sărat. Zilele cu petreceri s-au încheiat și cu filmări alături de elevii săi Briana Pătrașcu și Alexia Anton, din proiectul „Ceata lui Ioniță”. Tot în această perioadă, Diana are în promovare o piesă nouă, „Omul cu copii la masă”.

Articole similare