Monden

FOTO | Detalii unice de la nunta artistei Ellie White

După 16 ani de relație și doi copii, cântăreața Ellie White (39 de ani) și partenerul ei, impresarul Doru Tinca, au făcut marele pas la altar, acum o lună de zile. Ei s-au căsătorit civil și religios la începutul lunii septembrie, iar nunta a avut loc la un conac vestit din Brașov. Mirii și-au dorit o nuntă discretă, invitând la eveniment aproximativ 250 de persoane, rude și prieteni foarte apropiați.

Însă detaliile au făcut diferența la marele eveniment. Au fost prezenți câțiva colegi din showbiz, Ștefan Lungu și DJ Dark, le-a cântat Smiley, de care îi leagă de mulți ani de zile o prietenie foarte sinceră, iar nunta a ținut până în zori.

„Smiley este prietenul nostru foarte bun de mulți ani și ni l-am dorit alături în cea mai importantă zi din viața noastră”, a declarat mirele pentru click.ro. Buzoianca Ellie White a ales să strălucească într-o rochie făcută de designerul Iselin Dimitri. Rochia ei a fost creată pe comandă, la fel ca și cu ținutele sale de scenă din ultima vreme. Mirele Doru Tinca a purtat cu costum din denim negru cu broderie, creat tot pe comandă de Lucian Datcu.

A doua zi după nuntă, mirii au plecat în luna de miere însoțiți de copii lor, Maria și Mihai. Cei doi au ales Anglia și Scoția drept destinație pentru vacanța lor prelungită. „E o lună de miere cu copiii. E atipică, așa e, dar și nunta a fost atipică”, au mai declarat proaspăt căsătoriții.

Reamintim că Ellie și Doru Tinca au amânat nunta de mai multe ori, prima dată în 2011, apoi în 2014 și în 2016, când a murit tatăl vedetei. Ultima încercare a celor doi de se căsători a fost chiar anul trecut.

Articole similare