Politic

FOTO / Cum au marcat subprefecții un an de la învestire

Subprefecții social-democrați Constantin Cristea și Gabriel Ilie au marcat, vineri, împlinirea unui an de la învestirea în funcție prin postări pe Facebook în care au prezentat opiniei publice câteva gânduri legate de activitatea lor la Casa Albă.

„13 ianuarie 2022 – 13 ianuarie 2023 – un an de la învestirea în funcția de subprefect al județului Buzău. A fost un an în care, pe lângă activitățile zilnice, am avut provocări importante, precum: pandemia, numărul extrem de mare de cereri pentru pașapoarte noi, gestionarea situației celor peste 300 de refugiați ucraineni care au ajuns în Buzău, incendiile de vegetație uscată, atacurile tot mai frecvente ale urșilor în zona de munte sau mutarea sediului Serviciului de Permise și Înmatriculări. A fost o perioadă solicitantă, căreia i-am făcut față cu profesionalism și implicare totală. Mulțumesc din nou pentru încredere și susținere întregii echipe PSD Buzău! Vă asigur că voi face, în continuare, tot ce stă în puterea și priceperea mea pentru binele buzoienilor!”, a scris Constantin Cristea pe Facebook.

La rândul său, Gabriel Ilie a subliniat că o coincidență fercită face ca împlinirea unui an la Prefectură să o poată sărbători în mijlocul proaspeților pompieri care au depus jurământul: „S-a împlinit un an de la învestirea în funcția de subprefect. Un an plin și provocator! Mulțumesc, colegilor din Partidul Social Democrat pentru încrederea acordată, mulțumesc colegilor din instituție pentru colaborare și dumneavoastră, prieteni cunoscuți sau necunoscuți pentru susținere! Și cum Dumnezeu are planurile sale, astăzi, ca să fie ziua și mai dragă sufletului meu, am participat și împărtășit emoțiile tinerilor pompieri care depuneau jurământul, în fața comandantului lor, a colegilor și în prezența apropiaților! Succes și carieră frumoasă să avem!”, a scris Ilie pe Facebook.

Un comentariu

Articole similare