Politic

FOTO / Cum au marcat social-democrații buzoieni Vinerea Verde

PSD Buzău încurajează oamenii să renunțe la mijloacele de transport poluante

Social-democrații buzoieni au marcat și în această săptămână Vinerea Verde; de această dată, aceștia au ales să încurajeze oamenii să renunțe la mijloacele de transport poluante, prin înlocuirea autoturismelor personale cu mijloace alternative de transport ori cu mersul pe jos,  cu scopul reducerii poluării mediului înconjurător, după cum se arată într-un comunicat de presă al PSD uzău.

„La campanie s-au alăturat deputatul Laurențiu Țepeluș, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, viceprimarul municipiului Buzău, Oana Matache și subprefectul Constantin Cristea. Aceștia au vrut ca, prin exemplul personal, să demonstreze că oricine poate contribui la reducerea poluării mediului înconjurător și la adoptarea unui stil de viață mai sănătos și activ. Și tinerii social democrați au desfășurat la finalul săptămânii trecute o amplă acțiune de ecologizare în localitatea Pârscov și pe malul pârâului Bălăneasa. În urma mobilizării colective, tinerii social democrați au strâns un camion de gunoi și au montat mai multe cuiburi artificiale pentru păsările sălbatice”, precizează sursa citată.

Vinerea Verde este un program de conștientizare pentru protecția mediului înconjurător, organizat de către Partidul Social Democrat la nivel național, cu scopul de a promova responsabilitatea pentru mediu și implicarea pentru protejarea acestuia. Este doar unul dintre multele proiecte ale Partidului Social Democrat care urmăresc să promoveze o dezvoltare durabilă și responsabilă.

Articole similare