Administrație

FOTO / cristoiublog.ro: Toma, sâmbătă seară la „Interviurile lui Cristoiu”. Ceva ce n-a văzut Parisul, dar a văzut Buzăul

Sâmbătă seară, ora 20.00, la Aleph News

Este mai mult gospodar decât politician, se află cu un pas înaintea altora și mai este și un fascinant povestitor. Primarul Buzăului, Constantin Toma, vine în această seară, sâmbătă, la „Interviurile lui Cristoiu”, la Aleph News, de la ora 20.00.

„Un om politic adevărat nu are timp de pierdut. Nu intră în dezbateri minore și tot timpul gândește cu un pas înaintea celorlalți. Este preocupat de viitor și de ceea ce rămâne”. Aseară, când am citit acest paragraf în articolul colegului nostru Ionuț Cojocaru, la Constantin Toma mi-a fugit gândul. Pare neobosit, nu ține seama de adversitățile politice când e vorba să facă ceva pentru orașul pe care îl păstorește, are umor și este o enciclopedie. Nu trebuie să omitem ultima sa ispravă, din iunie, când Buzăul a câștigat titlul „Cel mai bun brand de oraș din Europa”, după ce a învins în finală Parisul.

La emisiunea, înregistrată joi, a venit și cu un dar pentru Ion Cristoiu; evident, o carte, dar nu orice fel de carte. Iar la final, și realizatorul i-a oferit cartea sa, două volume mult așteptate: „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”. Vă invităm să urmăriți câteva imagini din culise.

Text preluat de pe cristoiublog.ro

 

Articole similare