Actualitate

COVID-19 / Zece cazuri noi în ultimele 24 de ore

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus este în creștere la Buzău. Sâmbătă au fost contabilizate zece cazuri noi, transmite Instituția Prefectului. Pacienții au vârste cuprinse între 14 și 65 de ani. Unul dintre cei zece pacienți a fost testat într-un laborator particular. Doar trei pacienți sunt vaccinați cu Pfizer complet, restul de pacienți prezintă simptomatologie ușoară și medie. Doi pacienți sunt internați la S.J.U. și la Spitalul Râmnicu Sărat, iar restul se află în izolare la domiciliu.

Dintre cei zece pacienți, o persoană este venită în țară din Anglia în data de 2 august, aceasta fiind depistată pozitiv în data de 11 august. Niciunul dintre pacienți nu cunoaște sursa de infectare.

Conform aceleiași surse, în ultimele 24 de ore au fost testați 256 de buzoieni. 22 de persoane sunt în izolare la domiciliu, iar alte 1.071 sunt în carantină.

Un comentariu

  1. Așa se întâmplă, cănd guvernul nu știe să mențină garda sus. Relaxarea din primăvara și vara asta o să o plătim scump la toamnă toți. Obligativitatea purtării măștii in spațiile deschise trebuia păstrată, ca și interzicerea circulației libere după ora 23.00. Populismul ieftin costă scump pe termen lung!

Articole similare