Educație

FOTO | Ce au învățat „mugurașii” din Râmnicu Sărat despre deliciile toamnei

Copiii Grădiniței cu Program Prelungit „Mugurașii” din Râmnicu Sărat au avut parte, în „Săptămâna altfel”, de activități care mai de care mai interesante și mai atractive.

„Mugurașii” au fost scoși din sălile de clasă pentru a lua parte la activități în aer liber. Una dintre activități a fost „Sărbătoarea recoltei”, care a încheiat o săptămână plină de emoție, bucurie, în care copiii au fost îndemnați să dea frâu liber imaginației și creativității, o săptămână cu voie bună așa cum și-au planificat cadrele didactice care au organizat activitățile cu cei mici sub deviza „Învățăm prin joc și voie bună”.

„Implicarea, ingeniozitatea, surprizele, bucuria și voia bună au fost baza de valori pentru această săptămână”, după cum declară directorul instituției de învățământ, Adriana Manea, care s-a implicat alături de cadrele didactice în organizarea de activități captivante pentru cei mici, de la întreceri sportive, teatru de păpuși, sărbătoarea recoltei la întâlniri cu oamenii legii. Pe parcursul activităților au fost invitați și părinții, care au dat și ei o mână de ajutor, mai ales în amenajarea curții unității de învățământ cu dovleci și alte elemente specifice toamnei. Creațiile copiilor realizate pe parcursul acestei săptămâni vor constitui obiectul unor expoziții de care se vor bucura și părinții și bunicii nu numai cei mici. Prin urmare, holurile acestei grădinițe vor găzdui decorurile, expozițiile realizate cu lucrările copiilor. De asemenea, copiii au fost recompensați pentru munca lor cu diplome și medalii. Mai mult decât atât, unele decoruri au fost transformate în delicii pentru ei. Bineînțeles că este vorba despre dovlecii care s-au transformat în plăcinte, tarte, și în salate din fructe. Nu înainte însă ca cei mici să experimenteze chiar ei modul de preparare a unei plăcinte. Bineînțeles că după joacă, care este obositoare,  dulciurile pregătite cu fructe și dovleac, de această dată la bucătăria din grădiniță, au fost mai mult decât binevenite și apreciate de cei mici.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker