Sport

FOTO | Campioanele naţionale de minivolei de la CSŞ Buzău, premiate de Consiliul Judeţean

Noua campioană naţională la minivolei feminin, echipa Clubului Sportiv Şcolar, a fost invitata specială a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Buzău de miercuri, prilej cu care tinerele sportive şi antrenoarele lor au fost premiate pentru medaliile de aur cucerite la sfârşitul săptămânii trecute la turneul final de la Craiova.

„Consiliul Judeţean Buzău a recunoscut şi recunoaşte performanţa sportivă, indiferent de ramura sportivă, pentru că sportul este o modalitate de formare a caracterelor şi de a aduce plus de valoare comunităţii noastre judeţene. Aceasta cu atât mai mult cu cât performanţa aparţine tinerelor speranţe în voleiul feminin – junioarele de la Clubul Sportiv Şcolar Buzău. Echipa de minivolei feminin este la al treilea titlu de campioană a României, primele două fiind în 2007-2008”, se arată în expunerea de motive a proiectului intrat pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de miercuri a Consiliului Judeţean.

Aleşii judeţeni au aprobat acordarea unui premiu special în valoare de 500 de lei pentru fiecare sportivă şi antrenoare, premierea fiind făcută de preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu. „Premiem din nou performanţa! De data aceasta, performanţa aparţine junioarelor de la Clubul Sportiv Şcolar Buzău, echipa de minivolei feminin, care au obţinut al III-lea titlu de campioană a României! Felicitări întregii echipe, sportivelor şi antrenorilor şi un drum încununat de succese în continuare!”, a transmis cu acest prilej Neagu. Gestul Consiliului Judeţean a reprezentat o surpriză plăcută pentru proaspăta campioană naţională.

„Vă mulţumim din tot sufletul! Sunt copii minunaţi, copii olimpici, şi a contat foarte mult pentru ei, le-aţi dat un stimulent să lupte mai departe”, a spus antrenoarea Alina Bălan. La festivitatea de premiere a fost prezentă şi conducerea Clubului Sportiv Şcolar, directorul Gabriel Nicolau şi adjunctul Ciprian Borcilă.

CSŞ Buzău, minivolei, campioană naţională: Bianca Maria Cucu, Vasilica Paraschiv, Maia Andreea Apostol, Ştefania Alexandra Rădulescu, Michelle Maria Magri, Laura Adriana Cîrstea, Maria Cîrlomăneanu, Ana Maria Ilie, Alexia Elena Militaru, Agnes Maria Dascălu, Anca Mănăilă. Antrenoare: Alina Nicoleta Bălan şi Luminiţa Daniela Dobrin.

Articole similare