Monden

FOTO | Cabral, apel umanitar pentru sinistrații de la Siriu

Se apropie de final și competiția de la Pro TV „Sunt celebru, scoate-mă de aici”,  care s-a filmat în Republica Dominicană, iar pentru că mai sunt puține episoade de difuzat pe micile ecrane, protagoniștii filmărilor au revenit în sânul familiilor, dornici de a povesti situațiile nebune pe care le-au depășit cu brio. Cabral și Adela Popescu și-au reunit familiile, au organizat un grătar românesc, sătui de toate preparatele ciudate din emisiune, au chemat câțiva prieteni și s-au relaxat în aer liber. Nu au lipsit de la reuniune nici familia Irina și Răzvan Fodor, nașii lui Cabral și ai Adelei, alături de care poveștile au fost îmbinate cu cele de pe platourile de filmare ale proiectelor America Express.

Solidar din fire, în scurta pauză de la proiectele TV Cabral le-a dat și o mână de ajutor buzoienilor din satul Mușcelușa, comuna Siriu, acolo unde șase familii au trecut printr-o situație fără precedent, locuințele lor fiind mistuite de flăcări sub ochii plini de disperare și durere ai propietarilor. Un copil de 15 ani, șapte femei și opt bărbați au rămas fără acoperiș deasupra capului chiar înainte de iarnă, iar munca lor agonisită de-a lungul timpului a fost distrusă într-o singură clipă. Cabral a făcut un apel umanitar și a distribuit povestea situației cumplite a buzoienilor.

Reamintim că show-ul a început în forță, înregistrând audiențe care, cu ceva optimism, puteau tinde spre cele înregistrate de „Survivor”, dar, în schimb, lucrurile au luat o întorsătură ciudată. Și, astfel, după doar câteva episoade, producătorii au fost nevoiți să scurteze „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Dacă, inițial, show-ul era difuzat în trei zile pe săptămână (duminică, luni și marți), Pro TV a decis să renunțe la un episod, mutând emisiunea marțea și joia. Așa se face că filmările au luat deja sfârșit și, la începutul lui decembrie, telespectatorii vor putea urmări marea finală. Finală care va desemna, bineînțeles, marele câștigător al acestui al doilea sezon.

În acest moment, șapte vedete au rămas în concurs: pe de o parte echipa formată din Cristi Mitrea, Giani Kiriță și nou-intrata Roxana Nemeș – Ioana Filimon fiind eliminată în ultimul episod – și de cealaltă, echipa alcătuită din Anisia Gafton, Radu Vlăduț, cântăreața Ami și debutantul Sali Levent. În acest moment, favorită în ochii multor fani ai show-ului este Anisia Gafton, atât datorită carismei și a simțului umorului, cât și a faptului că a fost una dintre cele mai reziliente concurente, atât din punct de vedere sportiv, cât și social, dar, mai ales, uman.

Surpriza pe care o vor avea telespectatorii este, însă, următoarea: este Giani Kiriță
e marele câștigător „Sunt celebru, scoate-mă de aici”? Cu toate că suferă de claustrofobie – după cum a spus în dese rânduri în timpul filmărilor – Giani a trecut cu brio mai toate probele, fiind cel mai în formă concurent dintre cei șase rămași în competiție. Întors acasă, după terminarea filmărilor, fostul căpitan al echipei Dinamo București a ținut să transmită un mesaj fanilor: „Gata, am revenit la viața normală. Am terminat filmările la «Sunt celebru, scoate-mă de aici». Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru miile de mesaje pe care le-am primit; și abia acum începe show-ul”, a spus Giani Kiriță, încheind cu un joc de cuvinte aparent misterios: „The king is back”. Asta pentru că „regele” care „s-a
întors” este chiar denumirea pe care o poartă câștigătorul show-ului de la Pro TV: „regele junglei”. Să fi câștigat, drept urmare, Giani sezonul doi al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”?! Cel mai probabil, da. Vom afla însă cu siguranță la începutul lui decembrie – posibil, chiar de 1 Decembrie, Ziua națională a României, dar și a Pro TV-ului – dacă fostul fotbalist s-a întors „regele junglei” din Republica Dominicană.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker