joi, 22 octombrie 2020

FOTO | Buzoianca Mara Roșioru, într-un serial cu adolescenți alături de o fostă membră Lala Band

O mai țineți minte pe Alexia Talavutis, creața simpatică din trupa fenomen Lala Band? După ce a cucerit pu­blicul cu rolul său din serialul „Pariu cu Viața”, Alexia s-a lansat în lumea muzicii, iar acum este gata să apară într-un nou serial cu adolescenți, intitulat DM, unde o va avea parteneră în distribuție pe actrița buzoiană Mara Roșioru.

Buzoianca a absolvit Colegiul „Dinu Lipatti” din București și „Artele spectacolului – Actorie” la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, la clasa conf. univ. dr. Mircea Gheorghiu.

O relație de patru ani cu Uddi

Buzoianca a devenit cunoscută în lumea mondenă pentru o relația de patru ani de zile pe care a avut-o cu cântărețul Uddi. Uddi și Mara Roșioru au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de patru ani. Când toată lumea aștepta să facă pasul cel mare, cei doi au ales să meargă pe drumuri se­parate.

Potrivit afișului noului serial, Mara nu este singura buzoiancă din distribuție; alături de ea îl mai regăsim și pe Angelian Luca. Noul serial cu adolescenți în care joacă și buzoianca se va lansa în curând, pe 24 septembrie, pe Youtube. Alături de creața Alexia mai joacă mulți tineri talentați, precum Otniela Sandu de la reality-showul „Survivor” și „Ferma vedetelor” (PRO TV) și Marian Vasilescu, pe care îl știți de la concursurile de talente „Românii au talent” și „Vocea României”, dar și actrița Meda Topîrceanu, pe care o știți din alt serial celebru, „Profu”. Filmările au fost în toi vara aceasta, multe dintre aventurile tinerilor din serial fiind postate pe YouTube.

„Serialul este o surpriză. Este vorba despre un serial online, așa că o să fie direct la voi acasă”, sunt singurele detalii pe care Alexia Talavutis le-a dezvăluit până acum despre noul serial cu adolescenți.  Creața din „Pariu cu viața” a început o poveste de dragoste chiar cu regizorul serialului care a avut atât de mare succes în rândul adolescenților, cu Alex Fotea, mai mare ca ea cu șapte ani. În 2017, cei doi s-au căsătorit. Anul acesta Alexia a lansat cel de al patrulea său single, „Hotărăște-te”.

loading...
error: Content is protected !!