vineri, 16 aprilie 2021

FOTO | Buzoianca Bianca Purcărea aniversează 7 ani de relație cu Robert Magheti

• Cei doi formează un cuplu și acasă, și pe scenă

,,Dacă aș fi foarte romantică, aș scrie aici că relația noastră merge la școală de azi și că el e my partner în crime și că suntem âcouplegoals. Dar nu sunt chiar așa penibilă? romantică, așa că n-am să spun asta. Mai ales că nu facem crimes că să fim partners în infracțiuni (plătim până și ultima pungă bio de la Mega…), iar copiii se dau la școală la 6 ani, nu la 7”, a scris chiar de ­Drago­bete frumoasa artistă din trupa Cobzality, care din 2014 trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu artistul Robert Magheti. Cei doi s-au căsătorit în 2018, dar marchează mereu anii de relație aducându-și aminte de primele sărutări și ieșiri în oraș.

,,Important e că fix acum 7 ani ne-am pupat pe gură prima oară și mie îmi place să marchez treaba asta cu un ceai în oraș și o poză, ca în fiecare an. El e super eroul meu și eu domnița lui nu foarte la ananghie”, a mai completat Bianca pe rețeaua de socializare, postând și o poză în care l-a pupat atât de tare pe soțul său încât i-a lăsat și urme de ruj.

Atât acasă, cât și pe scenă, cei doi se completează de minune, muzica fiind clar cea care le-a legat destinele. Recent, Bianca, Robert și Florin Romașcu au filmat și au cântat la Timișoara, în cadrul unui proiect-tribut intitulat ,,Pavilion Muzical”, dedicat orelor de muzică ale claselor V-VIII din județul Timiș. Episodul lor a fost despre folclor reinterpretat și despre cum aleg ei sampleurile și soundurile.

Reamintim că, din 2013, Cobzality este cel mai fresh proiect electro-world music inspirat de folclorul autentic românesc, care îmbină o varietate de instrumente de percuție și suflat, alături de sunete moderne sintetizate și elemente de sound design. Folclorul românesc autentic, datinile și tradițiile sunt motorul principal al acestui proiect. Vocile și liniile melodice sunt înre­gistrări vechi, unele dintre ele depășind jumătate de secol.

loading...