Monden

FOTO | Antonia Nae, premiu pentru colecția inspirată de Thierry Mugler

O nouă confirmare că moda este cel mai bun talent al său! Buzoianca Antonia Nae a primit încă o dată premiu pentru cea mai apropiată variantă de colecție de haine după ideile unui designer celebru, de data aceasta francezul Thierry Mugler fiind în centrul celui mai longeviv show de modă din țară.

17 designeri și 60 de modele au fost coordonatele alese de creatorul de modă Alin Gălățescu, cel care a organizat primul show cu public după pandemie – „Soirees de la Mode”, aflat la ediția cu numărul 28. Tema show-ului de fashion aleasă de Gălățescu a fost „Thierry Mugler World” și a fost gândită ca un omagiu adus marelui couturier francez, plecat dintre noi la 73 de ani, cu puțin timp în urmă, dar și ca un manifest împotriva războiului din Ucraina.

Evenimentul a strâns laolaltă peste 300 de persoane în sala Diplomat de la Athenee Palace Hilton, iar cei 17 designeri care și-au prezentat viziunile artistice inspirate de Thierry Mugler au fost Alexandra Calafeteanu, Antonia Nae, Aleha Toncea, Lia Arăm, Maresia, Andreea Veneciuc, Ana-Maria Saragia, Claudia Rawlings, Roxana Blagu, Raluca Soare, Laura Karaman, Loredana Ciangău, Cristina David & Mădălina Vlad, Mitilian Couture, Natalia Vasiliev, Ie Clothing, Monica Drăguţ.

De departe, Antonia Nae a făcut notă distinctivă, primind și singurul premiu pentru cea mai apropiată variantă de colecțiile designerului francez, această distincție fiind o nouă confirmare pentru palmaresul creatoarei de modă originară din Buzău.

Ioana Ginghină

„Unul dintre motivele pentru care m-am făcut actriță a fost să am mai multe vieți într-una singură. Al doilea motiv a fost să mă pot îmbrăca în costume diverse, din epoci diferite, propuneri de la designeri care te îmbracă de obicei la proiecte. Antonia Nae este un designer extraordinar de talentat. Am descoperit-o acum trei ani și îmi place tot ceea ce face. Aici s-a «jucat»
cu tema Thierry Mugler și uite că i-a ieșit așa de bine, încât a fost răsplătită cu un premiu. M-am bucurat să fiu unul dintre modelele care îi prezintă colecția și m-am bucurat și de această experiență. Iar pentru cei care aveți întrebări de genul «Nu ți-a fost rușine?», ei bine, rușinea nu se împacă cu actoria, așa că cei, cele care vreți să deveniți actori și sunteți rușinoși, pe una dintre ele trebuie să o dați la o parte. Onorate să fim parte a acestui show și suntem mândre de oamenii profesioniști și strălucitori din jurul nostru”,
au fost cuvintele de laudă ale Ioanei Ginghină pentru designerul buzoian.

Amadeus

Fetele de la Amadeus au defilat pentru Alexandra Calafeteanu

Pe același podium au defilat și fetele de la Amadeus, buzoiencele Patricia Cimpoiașu și Andreea Runceanu, reprezentând cu multă grație creațiile unui alt designer, Alexandra Calafeteanu. Cele patru fete din trupă au defilat în deschiderea show-ului, cu patru ținute create să pună în valoare femeia. Acestea au reușit să evidențieze inocența, maturitatea, curajul, dar și vulnerabilitatea femeii actuale. Accesorizate cu pălării de Decorina Hats, un brand de pălării cu rădăcinile în România, ținutele au intrat într-un perfect echilibru cu grația și frumusețea artistelor trupei Amadeus.

Articole similare