duminică, 07 martie 2021

FOTO | Antonia Nae, designer pentru noul clip Smiley & Emilian

Au lansat un track R&B/pop numit „Uită-mă”, cu un videoclip alb-negru ce spune o poveste tristă de dragoste, iar modelul avea nevoie de un outfit pe măsura notorietății celor doi artiști ce și-au unit vocile pentru acest hit. Completarea tabloului poveștii a venit direct de la celebra Antonia Nae, care a creat o salopetă glam pentru modelul care joacă în clip, oferindu-i un aer sexy și retro în același timp. Pentru că fata din noua piesă trădează, imaginea sa trebuia să fie una cât se poate de senzuală și avea nevoie de o creație hot, așa că buzoianca i-a combinat paietele cu decupajele în­drăznețe și strâmte, pe corp.

Cel alături de care cântă Smiley, Emilian, are doar 25 de ani și este artist HaHaHa Production, cunoscut pentru singleuri precum „Pentru ea”, „Iubește-mă”, „Ochii verzi”, „Suflete de sticlă”, dar și super colaborarea cu Jo, „O mie de inimi”. Artistul face mu­zică de la 5 ani și a participat la toate concursurile de muzică pentru copii din țară, câș­tigând premii la câteva dintre ele. La 10 ani s-a înscris la Moscova într-un concurs mu­zical, unde a câștigat marele premiu. La 12 ani, Emilian a avut primul său concert în Sicilia, la un festival de muzică pentru copii. A urmat apoi Liceul de muzică din Iași, studiind chitara clasică și pianul. Talentatul tânăr a urmat Conservatorul din București și a început colaborarea cu HaHaHa Production. Emilian a avut un an 2020 productiv, lansând piesa „Unde”, în colaborare cu Ruby, dar și „Lăutare”, alături de Dorian Popa.

Ca și în cazul lui Emilian, și povestea de succes a Antoniei Nae a început în  urmă cu câțiva ani, prin 2011, când studia fashion design la o facultate din Londra, iar în 2016 și-a prezentat colecția la Graduate Fashion Week, un eveniment organizat pentru cei mai buni studenți din Regat. Buzoianca a „furat” meserie din toate locurile prin care a condus-o cariera, și nu degeaba lumea modei o cunoaște acum drept Alexander McQueen de România. Și-a adus colecția la București, la primul show-room deschis în țară, iar secretul sau constă în „multe aplicații și multă migală, răbdare multă și atenție la detalii”.

loading...
error: Content is protected !!