duminică, 11 aprilie 2021

Primul ministru al Indiei va lansa campania de vaccinare împotriva COVID-19 a Indiei pe data de 16 ianuarie

Primul-ministru al Indiei, E.S. Narendra Modi, va lansa campania de vaccinare a Indiei împotriva COVID-19 pe 16 ianuarie 2021 la 10.30 (ora Indiei) prin videoconferință. Acesta va fi cea mai mare campanie de vaccinare din lume care acoperă toată lungimea și lățimea țării. Un total de 3.006 de site-uri de vaccinare în toate statele și teritoriile unite vor fi conectate în timpul lansării. Aproximativ 100 de persoane vor fi vaccinate la fiecare sesiune în ziua inaugurală.

Acest program de vaccinare se bazează pe principiile grupurilor prioritare care urmează să fie vaccinate, iar lucrătorii din domeniul sănătății, atât din sectoarele guvernamentale, cât și din cele private, inclusiv lucrătorii ICDS (Integrated Child Development Services, program guvernamental din India care oferă alimente, educație preșcolară, asistență medicală primară, imunizare, control de sănătate și servicii de recomandare pentru copiii cu vârsta sub 6 ani și mamele acestora, n.r.), vor fi primii vaccinați în această fază.

Campania de vaccinare va utiliza Co-WIN, o platformă digitală online dezvoltată de Ministerul Sănătății și Protecției Familiei, care va facilita informații în timp real despre stocurile de vaccinuri, temperatura de depozitare și urmărirea individualizată a beneficiarilor vaccinului COVID-19. Această platformă digitală îi va ajuta pe managerii de campanii în timp ce desfășoară sesiuni de vaccinare.

De asemenea, a fost creat o linie telverde – 1075 – disponibilă 24×7 pentru a răspunde întrebărilor legate de pandemia COVID-19, lansarea vaccinurilor și platforma Co-WIN.

Dozele adecvate atât de COVISHIELD, cât și de COVAXIN au fost deja livrate în toată țara către toate statele / Teritoriile Unite, cu sprijinul activ al Ministerului Aviației Civile. Acestea au fost livrate în continuare de către guvernele locale de stat / teritorii unite către districte. Toate pregătirile pentru a iniția campania au fost realizate pe fondul principiilor Jan Bhagidari.

Text asumat de Biroul de Informații pentru Presă (PIB) India

loading...
error: Content is protected !!