sâmbătă, 19 septembrie 2020

Fiica buzoianului de la FRF, angajată la televiziunea lui Pandele

Primarul Comunei Voluntari, Florentin Pandele şi-a făcut televiziune (Metropola TV) şi a angajat-o ca moderatoare pe buzoianca Alice Bodescu, fiica secretarului general adjunct al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Gabriel Bodescu.

Potrivit gsp.ro, Alice Bodescu, care va împlini în toamnă 24 de ani, a făcut cursurile Intact Media Academy, o şcoală de televiziune a grupului Intact, condus de familia lui Dan Voiculescu. Alice este absolventă a Colegiului Hasdeu din Buzău. O puteţi vedea pe micile ecrane ca moderatoare în emisiunea de sport „Sport Arena”, care va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, începând de la ora 17.00. La prima emisiune, invitat a fost preşedintele clubului FC Voluntari, Ioan Andone.

Conform paginademedia.ro, Metropola TV este finanţata de Consiliul Local Voluntari şi se va axa, aşa cum a declarat Alex Căutiş, managerul televiziunii (care deja şi-a dat demisia), pe „ştirile şi evenimentele bune care se întâmplă în Bucureşti şi Ilfov”. Primul mare operator de comunicaţii care a decis să preia Metropola TV pentru difuzare e Vodafone, care a cumpărat fostul UPC.

„Dacă aş avea un buget de 100.000 de euro, aş face un reportaj despre statutul femeilor din ţările islamice”

Pe siteul Intact Media Academy, unde Alice ­Bodes­cu a urmat cursurile şcolii de televiziune, există un interviu cu fiica secretarului ge­neral adjunct al FRF, care şi-a dezvăluit câteva dintre preferinţele pe care le are: publicaţia favorită este Vogue, citeşte la cafea şti­rile externe şi ce a mai apărut nou în materie de tehnologii sau modă, iar ca format de emisiune TV din afară ar aduce în România „Saturday Night Live”. Întrebată pe cine ar alege să intervieveze dacă ar fi posibil, buzoianca a răspuns „Vladimir Putin”, mărturisind că dacă ar avea un buget de 100.000 de euro pentru un reportaj, acesta ar fi un reportaj despre statutul femeilor din ţările islamice.

Cine este Gabriel Bodescu
Despre buzoianul Gabriel Bodescu, prieten foarte apropiat al preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, şi secretar general adjunct al FRF, prosport.ro scria că vine dintr-o zonă neclară. În trecut, Bodescu a fost partener de afaceri cu Burleanu în domeniul minifotbalului, unde cel din urmă a înfiinţat şi o federaţie. Patrona echipa Viitorul Buzău, din Liga a 3-a. Până la cooptarea sa în conducerea federaţiei, pentru o vreme, cea mai importantă legătură cu fotbalul a fost în calitate de importator de echipament spor­tiv (brandul Hummel). Potri­vit sport24h.ro, Bodescu deţinea şi o vulcanizare la intrarea în Buzău, precum şi o suprafaţă pe care ar fi concesionat-o de la Primăria locală şi unde a construit terenuri de minifotbal (lângă Stadionul Gloria).

1 COMENTARIU

  1. A jucat si fotbal in campionatul judetean si in div.C…ca sa vedeti cine conduce fotbalul romanesc..in toata lumea presedinti si membrii ai staffurilor federatiilor de fotbal sunt foste glorii ale fotbalulului mondial sau autohton, la noi, neica nimeni astia , niste amatori si la propriu si la figurat..si fotbalul romanesc e n declin..

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!