Sport

Or fi știind ceva? Cum văd casele de pariuri lupta pentru play-off: FC Buzău și Steaua, in, Csikszereda, out!

FC Buzău și Steaua București ar fi sigure de prezența în play-off-ul Ligii a 2-a, cu trei etape înaintea finalului sezonului regulat, potrivit unei analize liga2.ro, care a luat în calcul cotele oferite în acest moment de principalele case de pariuri. Interesant este că, prima sub linie, la numai două puncte în spate, dar cu cel mai ușor program în ultimele trei etape, Csikszereda Miercurea Ciuc nu este luată în calcul pentru un loc în play-off! Ciucanii mai au de jucat cu nou-promovatele Unirea Dej (acasă), CSC Șelimbăr (deplasare) și FC Brașov (acasă), Steaua urmează să mai joace cu Unirea Constanța (deplasare), Poli Iași (acasă) și Metaloglobus (deplasare), în timp ce FC Buzău are cel mai greu program, cu partide cu Astra Giurgiu (acasă), Petrolul (deplasare) și Concordia Chiajna (acasă).

Și mai interesant este, potrivit aceleiași analize, că FC Buzău nu se află în această ofertă la Superbet, sponsorul echipei buzoiene în acest sezon! Poate părea că tocmai din această cauză trupa lui Cristi Pustai nu figurează în ofertă, dar tot Superbet este sponsor și la Universitatea Cluj, echipă ce se regăsește în oferta acestei case de pariuri!

În rest, casele de pariuri sunt la unison de acord că Petrolul Ploiești, lidera detașată a clasamentului și calificată și matematic în play-off, va câștiga actuala ediție de campionat. Ploieștenii au cota 1.80 la Casa Pariurilor și Fotuna, 1.85 la Betano și Superbet și 2.75 la Unibet.

Ce cote au FC Buzău, Steaua și Csikszereda pentru play-off/ campionat:

  • FC BUZĂU: 20.00 (Casa Pariurilor, Fortuna), 18.00 (Betano), 15.00 (Unibet)
  • STEAUA: 15.00 (Casa Pariurilor, Betano, Fortuna), 17.00 (Unibet, Superbet)
  • CSIKSZEREDA: 40.00 (Casa Pariurilor, Betano, Fortuna), 51.00 (Unibet), 50.00 (Superbet)

 

Articole similare