Economic

Femeile sunt inventive în vreme de pandemie

Situația în care ne aflăm toți este una total deosebită față de tot ce fost până acum, iar acest lucru ne pune toate resursele la încercare. Fie că este vorba de reorganizarea business-ului, a propriei locuințe, sau dezvoltarea unor hobby-uri noi, pe timpul pandemiei oamenii, în deosebit femeile, au recurs la creativitate.
Datorită bugetelor reduse, adesea soluția de compromis era legată de improvizații inovative care au adus și un beneficiu în ceea ce privește achiziția de noi abilități.

Salon de înfrumusețare acasă

Doamenle nu s-au lăsat intimidate de închiderea saloanelor și apariția restricțiilor, și au vrut să își continue tratamentele cosmetice acasă. Au căutat birouri ieftine, pe care cu puțină îndemânare și câteva obiecte decorative au reușit să le transforme în adevărate măsuțe de toaletă. Pentru un machiaj simplu sau un întreg ritual de beauty acasă, aceste măsuțe au constituit adevărate oaze de relaxare. Pentru altele au fost chiar spațiul de exersare a unor noi pasiuni transformate în meserii.  Astfel cum cosmetice profesionale sau cosmetice coreene sunt deja destul de accesibile pe piață, oricine care studiază puțin domeniul poate începe o carieră în acestă direcție.

Multitasking la alt nivel

Contrar credințelor, statul în casă în carantină nu înseamnă extra timp liber. Din contră, femeile mai ales au darul de a găsi de lucru chiar și atunci când  nu este nimic evident de făcut. Zugravit un perete în altă culoare, mutatul mobilei prin casă, reorganizarea obiectelor decorative sau curățenia din dulapuri în timp ce stă cu un tratament Olaplex pe păr sau mască șervețel pe față. Nu ar putea să piardă timpul prea mult nu? La fel și cu gătitul și ascultatul unor podcasturi de dezvoltare personală care în ultima vreme au devenit foarte populare deoarece sunt mai ușor de consumat decât cărțile care nu permit așa multă flexibilitatea în a facemai multe acțiuni în același timp.

Bricolaj sau manichiura perfectă

De la unghii perfecte la manichiură simplă fără ojă. Și nu pentru că nu mai au grijă de ele, ci pentru au găsit o nouă activitate care le face plăcere. De la proiecte precum suporturile de ghivece, vopsirea unor vaze de sticlă, transformarea dulapurilor vechi în piese statement saupur și simplu îngrijriea și înmulțirea plantelor, toate acestea sunt actițiuni destul de incompatibile cu o manichiură perfectă.  Și până la urmă dacă acestea le fac plăcere ce contează că în intimitatea propriei case unghiile nu mai sunt perfect colorate.

 

 

 

Articole similare

error: Continut protejat!!