Sport

FCSB pune de mâine în vânzare la Buzău bilete la meciul de sâmbătă cu CS Mioveni

FCSB a anunțat că, începând de mâine, vor fi puse în vânzare bilete pentru partida cu CS Mioveni, care va avea loc sâmbătă seara, de la ora 20.30, pe  Stadionul ,,Gloria”, contând pentru etapa a 12-a a Ligii 1. Prețurile biletelor sunt următoarele:

• Peluze – 10 lei

• Tribuna a 2-a – 20 lei

• Tribuna 1 – 25 lei

• Tribuna 0 – 30 lei

Biletele vor fi puse în vânzare la casele de la stadionul din Crâng, după următorul program:

• Joi, 14 octombrie: orele 11.00 – 19.00

• Vineri, 15 octombrie: orele 11.00 – 19.00

• Sâmbătă, 16 octom­brie: orele 11.00 – 20.30

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion următoarele ca­tegorii de persoane, regulă care se aplică automat și în cazul reprezentanților mass media:

• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele două categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

FCSB, două meciuri la Buzău

În afara partidei de sâmbătă, cu CS Mioveni, FCSB va mai disputa un meci la Buzău, pe 30 octombrie, cu FC Argeș. Vicecampioana a ales arena din Crâng drept gazdă, întrucât a fost nevoită să plece de pe Arena Națională, unde se dispută, în perioada urmă­toare, cea mai mare competiție de gaming din lume, Turneul ,,The International – Dota 2”. ,,M-au interesat două-trei amănunte. În primul rând, să fie confortabil pentru echipă. Încercăm să scoatem ceva bun din această nefericire, pentru că nu-i ușor să-ți cauți stadion pentru meciurile de acasă. Apoi, m-a interesat ca suprafața să fie bună, pentru că suntem o echipă care încearcă să creeze o anumită identitate de joc, bazându-se foarte mult pe posesie și pe circulația mingii. Nu în ultimul rând, am ales Buzăul pentru că este un oraș cu foarte mulți suporteri care iubesc această echipă. Profit de această ocazie și fac apel la ei să vină alături de noi și să ne susțină, pentru că avem nevoie”, a explicat antrenorul FCSB, Eduard Iordănescu, motivele pentru care a decis să se mute în Crâng pentru meciurile cu CS Mioveni și FC Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare