Sport

FCSB-CFR Cluj: Gigi Becali s-a resemnat

„Mergem la Buzău”

Stadionul „Gloria” din Crâng va găzdui, pe 22 mai, meciul care poate decide titlul în Liga 1, după cum a comunicat ieri după-amiază FCSB Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Ce să facem? Nu avem ce face. De ce să jucăm pe unul care are 50.000 (n.r., locuri) pe care se fac spectacole şi pe unul de 35.000 (n.r., locuri), unde nu se joacă decât cu 1.200, la mai mult se dărâmă tribunele, dar dăm 100 de milioane. Adică facem stadioane pentru fotbal şi e o finală, care ar putea umple stadionul, dar la noi, jucăm la Buzău, unde sunt 15.000, de ce să jucăm la 35.000, unde am dat 100 de milioane? Numai în România se poate aşa ceva. Nicăieri pe globul pământesc, nici în ţările africane o asemenea anomalie nu se poate întâmpla”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Meciul care poate decide titlul de campioană în Liga 1, dintre FCSB şi CFR Cluj, este programat duminică, 22 mai, de la ora 20.30, în ultima etapă din play-off. Înaintea ultimelor două runde, clujenii au un avans de două puncte. În acest week-end este programată penultima etapă, cu meciurile CFR Cluj – Universitatea Craiova şi FC Voluntari – FCSB.

Articole similare