Actualitate

Eurovision 2022: Wrs, reprezentantul României, urcă astăzi pe scenă

După ce marți, 10 mai, au fost aflați primii zece finaliști Eurovision 2022, a venit rândul celorlalți artiști să urce pe scena de la Torino.  Wrs, reprezentantul României, va urca pe scenă în această seară, având numărul 13 în concurs.

De WRS și echipa lui de dansatori se leagă speranțele României pentru o calificare în finală și o plasare bună în clasamentul general. Cu emoțiile la purtător, dar și cu multă dorință și încredere, solistul de 29 de ani mizează pe ritmurile pline de energie și coregrafia bine pusă la punct, sperând că va da lovitura.

„Nu sunt nebun să merg cu așteptări de câștigător suprem. Primul meu obiectiv acolo este să intru în finala mare, dar chiar și așa eu sunt foarte mulțumit de tot ce s-a întâmplat până acum. Piesa este iubită de poporul spaniol, și asta mi se pare efectiv wow! Le-a plăcut lor duma asta cu „hola mi bebebe și au făcut clipuri și meme pe internet. Și nu în ultimul rând, mă aștept să mă distrez și să fie o experiență foarte mișto pentru mine”, a declarat WRS pentru revista Viva.

În cea de-a doua semifinală Eurovision 2022 urcă pe scenă 18 țări. Dintre acestea, doar 10 trec în finală și se alături finaliștilor din prima semifinală și artiștilor din grupul Big Five, calificați automat în ultimul act al competiției muzicale.

Finlanda, Israel, Serbia, Azerbaidjan, Georgia, Malta, San Marino, Australia, Cipru, Irlanda, Macedonia de Nord, Estonia, România, Polonia, Muntenegru, Belgia, Suedia, Cehia – sunt țările care-și trimit reprezentanții în cea de-a doua semifinală a concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare