Sănătate

SJU Buzău, premiat de Colegiul Medicilor din România

Spitalul Județean de Urgență Buzău a primit diploma de recunoștință pentru întreg corpul medical  privind contribuţia şi implicarea în gestionarea și lupta cu pandemia de COVID-19, acordată de Colegiul Medicilor din România.

„Suntem onoraţi de primirea acestei distincţii, care vine în semn de apreciere şi recunoştinţă faţă de munca depusă de cadrele medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău de-a lungul anilor şi în special pe timpul pandemiei de COVID-19. A fost o perioadă dificilă, dar pe care am reuşit să o gestionăm cu succes. Mulţumesc întreg corpului medical al Spitalului Județean Buzău pentru perseverenţa şi profesionalismul de care au dat dovadă în toată această perioadă grea”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău, Claudiu Damian.

Diploma de recunoştinţă este semnată de preşedintele Colegiului Medicilor din România, Prof. univ. dr. Daniel Coriu, și este oferită în semn de considerație pentru întreaga activitate desfășurată în sistemul medical buzoian, în condițiile epidemiologice deosebit de dificile din perioada pandemiei.

Articole similare