Cultură

FOTO | Cine sunt premianții Festivalului „Buzău/iubește/ teatrul”

„O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, cel mai bun spectacol

Premiile Festivalului au fost acordate de un juriu profesionist, format din prof.univ.dr. Ștefania Cenean (scenograf), conf. prof. univ.dr. Maria Zărnescu (critic de teatru) și Horia Suru (regizor).

De asemenea, a fost acordat și un premiu special de către membrii juriului publicului, Ionel Stegaru (inginer pensionar), Adriana Popa (antreprenor) și Mara Popa (studentă).

Astfel, Premiul publicului a fost acordat Teatrului „Maria Filotti”, Brăila, pentru piesa „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, regia Cristian Ban, care a obținut și Premiul  pentru „Cel mai bun decor”.

Premiul pentru cea mai bună actriță a fost obținut de  Cătălina Mihai de la Teatrul de Stat Constanța, pentru rolul Izzy din „Universuri paralele” de David Lindsay-Abaire.

Premiul pentru cel mai bun actor a fost acordat lui Ionuț Vișan de la Teatrul „Toma Caragiu”, Ploiești, pentru rolul Rică Venturiano din „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale.

Premiul pentru cel mai bun regizor a fost acordat de juriu Sânzianei Stoican, de la Teatrul „Toma Caragiu”, Ploiești,  pentru regia spectacolului „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale.

Cel mai bun  spectacol a fost desemnat  „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, regia Sânziana Stoican, Teatrul „Toma Caragiu”, Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare