Sport

Favor pentru „Bătrâna Doamnă”

Șefii Gloriei au dovedit că nu le poartă pică celor de la UTA, echipă care ne-a bătut în barajul de promovare/menținere în Superligă. Buzăul și UTA au căzut de acord să devanseze cu o oră meciul din prima etapă a Cupei României, de pe 27 septembrie. Partida fusese programată inițial de la ora 17.00, însă, dacă se respecta acest orar, arădenii ar fi riscat să piardă cursa aviatică de pe ruta București-Timișoara. În cele din urmă, au găsit înțelegere atât la Buzău, cât și la Federația Română de Fotbal, astfel că fluierul de start se va auzi la ora 16.00.

Gloria s-a întâlnit, în stagiunea trecută, și în Cupa României cu UTA Arad, echipa antrenată pe atunci de „Gyuszi” Balint impunându-se în Crâng cu 3 la 1. Meciul s-a jucat în noiembrie 2022, iar pentru oaspeți au punctat Keșeru, de două ori, și Hoxhallari. Pentru Gloria, înscria Lopez, plecat între timp la Galați.

Din aceeași grupă mai fac parte Farul Constanța, Universitatea Craiova, FC Voluntari și FC Tunari. Gloria nu se va întâlni, însă, nici cu „juveții”, nici cu Voluntariul. După meciul programat acasă cu UTA, în Crâng va veni Farul, pe 1 noiembrie, urmând ca ultimul meci din grupă pentru elevii lui Andrei Prepeliță să se dispute în deplasare, la Tunari.

 

Articole similare