Sport

Fără alternativă. Gloria, obligată să câștige cu Zalăul

Gloria este obligată să câștige meciul din week-end, cu Zalăul, pentru a rămâne în calculele pentru un loc european. Buzăul primește acasă, în week-end, Zalăul lui Gheorghe Tadici, într-o partidă în care elevele lui Daniel Anca nu au voie să greșească. HC Zalău trece printr-o perioadă nefastă, clasându-se pe locul 12, cu doar 10 puncte acumulate, după 17 etape.

Pentru partida de duminică, gruparea buzoiană pune în vânzare tichete de acces la prețul de 20 de lei, acestea putând fi achiziționate atât de la casele de bilete, cât și online.

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere sau  a carnetului de elev. De asemenea, beneficiază de gratuitate persoanele cu dizabilității, dar și  toți sportivii legitimați la orice club din municipiu.

Gloria ocupă locul 6 în clasament, cu 34 de puncte, la egaliatate cu ocupanta poziției a cincea, Dunărea Brăila. Pe locul 4, ultimul care asigură prezența în Europa, se clasează Râmnicu-Vâlcea, echipă cu care Buzăul se va întâlni în deplasare, etapa viitoare, pe 22 martie. Gloria va mai juca acasă cu Craiova, Galați, Dunărea Brăila și CSM București. Programul meciurilor din deplasare este unul de-a dreptul infernal, cu Vâlcea, Baia Mare, Bistrița, și Mioveni.

Cum Liga Florilor s-a dovedit a fi, cel puțin până în această etapă, o competiție foarte echilibrată fanii Buzăului pot spera și la eventualii pași greșiți „comiși” de adversarele pentru un loc fruntaș. Concret, deși destul de mici, șansele pentru un loc care ar asigura prezența în tururile preliminare ale Cupei EHF încă mai există.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker