Economic

Exprimă-te purtând ceasuri de tip neon sau clasic în 2021

Fiecare detaliu joacă un rol uriaș în aspectul elegant al unui domn, un lucru care pare nesemnificativ la prima vedere, cum ar fi un ceas, este, de asemenea, un element important al imaginii generale. Pentru bărbații care poartă mai puține accesorii, rolul ceasului este deosebit de decisiv, deoarece funcționează și ca simbol de statut.

Toată lumea are mijloace diferite de exprimare de sine, dar este un adevăr universal că moda se află printre cele mai importante. Prin aceasta înțelegem nu numai îmbrăcămintea, ci și accesoriile, printre care ceasurile sunt de o importanță esențială. Trendurile din 2021 oferă multe oportunități de a alege un ceas cu care să vă exprimați stilul vostru unic.

Vă prezentăm câteva dintre noutăți, și, de asemenea, câteva trucuri cu care puteți pune în evidență ceasul vostru.

Ceasurile tip sport și neon

Fără îndoială, cea mai spectaculoasă tendință din moda acestui an este redescoperirea ceasurilor sportive, chiar și în culori neon. De asemenea, găsim stiluri unisex, care sunt de obicei simple și sunt simplificate și în formă, deoarece atrag atenția în primul rând prin culorile lor puternice. Putem chiar alege niște ceasuri minunate de neon cu aspect destul de extrem pentru ținutele noastre vesele de primăvară și vară, dar trebuie să avem grijă cu accesorii care atrag atât de mult atenția: ar fi bine ca ținutele noastre să fie mai simple, deoarece nu se poartă două lucruri extreme în același timp. Exemple: ceasuri Guess colorate.

Clasicul rămâne întotdeauna clasic – mereu la modă

Ceasurile elegante, în formă clasică, cu ornamente elegante și minimaliste sunt preferate atemporale, deoarece se potrivesc practic cu orice stil și culoare de ținută. Fie că alegeți negru, alb, argintiu sau auriu, acesta va fi o piesă permanentă a setului dvs. de accesorii. Cei cărora nu le place să experimenteze cu ceasurile și ar prefera să aleagă un singur ceas de calitate, atemporal, ar trebui să aleagă cu încredere una dintre aceste opțiuni. La urma urmei, vor rămâne la modă și peste zeci de ani și îi putem purta cu orice fel de ținută, fie că e vorba de ocazii speciale, unde optăm pentru un aspect elegant sau viață simplă de zi cu zi. Exemplu: ceas Diesel cu cadran analogic.

Out of the box: dincolo de obișnuit

Pentru cei cărora le place să experimenteze tendințele îndrăznețe ale modei, anul 2021 oferă mari oportunități. Cine a spus că ceasul unui bărbat nu poate fi special? Datorită strasurilor unice mate, se poate obține un efect general foarte interesant. Și în domeniul ceasurilor pentru femei, gama de posibilități este practic infinită: mărgele, sclipici, decorațiuni noi, modele interesante colorează paleta, merită să te uiți un pic chiar și printre modelele mai neobișnuite.

Dacă ești practic, alege mai multe stiluri!

 Putem cumpăra mai multe ceasuri diferite pentru a avea o variantă în geantă pentru fiecare ocazie, care se potrivește ținutei noastre, dar este, de asemenea, o soluție bună și să investești într-un singur ceas potrivit, universal și atemporal. Cu toate acestea, există și varianta a treia, deoarece datorită imaginației designerilor, avem acum soluții super personalizate și în modă a ceasurilor. Diferitele curele și decorațiuni interschimbabile oferă posibilitatea de a crea cu ușurință un accesoriu perfect din ceasul nostru care să se potrivească dispoziției și ocaziei noastre actuale. Găsiți toate stilurile de ceasuri pe Timestore.ro.

 

 

Articole similare