sâmbătă, 24 octombrie 2020

Prânzișorul Boieresc, eveniment caritabil pus la cale de Fundația Comunitară Buzău

Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Buzău îi invită pe buzoieni în week-endul 5-6 octombrie să participe  la ediția a II-a a Prânzișorului Boieresc, ce va avea loc la Conacul ­Gri­gorescu din satul Rătești, comuna Berca, lângă Vulcanii Noroioși. Este vorba despre un eveniment caritabil, donația minimă recomandată fiind de 150 lei pentru un adult. Astfel, o parte din costul de participare va fi direcționat către Fundația Comunitară Buzău, care o va investi pentru dezvoltarea organizației, care susține deja multe proiecte realizate de buzoieni.

„Pentru că prima ediție, din noiembrie 2018, a fost foarte apreciată de către participanți, ediția din acest an vine la pachet cu o experiență completă, de week-end, cu un meniu mai bogat, mai multe activități, un târg de produse locale și excursii ghidate”, transmit organizatorii pe pagina de socializare a organizației. Toate acestea au fost puse la cale de Fundația Comunitară Buzău și de partenerii din comunitatea locală, cu ajutorul sponsorilor.

Practic, organizatorii îi invită pe buzoieni la Prân­zișorul Boieresc, un eveniment caritabil care aduce la un loc mâncăruri boierești buzoiene reinterpretate, licori de pe Drumul Vinului, activități pentru cei mari și cei mici puse în scenă de meșteșugari locali, un târg de produse tradiționale din Buzău, excursii ghidate în ținutul Buzăului și multe alte surprize. „Scopul acestui eveniment este să creeze un context prietenos în care participanții să intre în contact cu bogățiile județului Buzău, să experimenteze o mică vacanță de toamnă cu specific buzoian, punând astfel umărul, alături de Fundația Comunitară Buzău, la dezvoltarea comunității”, mai spun organizatorii.

Numărul de participanți nu poate depăși 100, astfel că cei interesați își pot rezerva un loc accesând  https://fundatiacomunitarabuzau.ro /eve…/pranzisorul-boieresc Date de contact pentru orice informații sau nelamuriri la Telefon: 0741 745 290 , email: [email protected]

loading...
error: Content is protected !!