Sport

Era și cazul! Gloria trece de Minaur, 36-24

Victorie importantă pentru Gloria,  joi seară, într-un context în care orice alt rezultat aproape că ar fi dus la schimbarea obiectivului. Buzăul a primit vizita unei echipe care a jucat doar o repriză, mitan, ce-i drept, foarte spectaculos. Scorul a fost ca un yo-yo, Gloria conducând cu patru goluri, pentru ca mai apoi să fie în dezavantaj la două lungimi. La pauză, însă, gazdele conduceau cu 16 la 15.

În partea a doua, Gloria a jucat, probabil, cel mai bun handbal din acest sezon. Au fost momente care au ridicat sala în picioare, buzoiencele apărându-se magistral și greșind foarte puțin pe faza ofensivă. Ilyna n-a mai aruncat din poziții imposibile, Pal a fost concentrată sută la sută, Tea Pijevic a scos exasperant pentru adversare, Moroianu a înscris tot din extremă, având procentaj impecabil.  Băimărencele au picat psihic la un moment dat, o matematică simplă arătându-ne că au înscris doar de opt ori în ultimele 30 de minute.

La final, 36-24 aplaudat la scenă deschisă de toți cei prezenți în Sala „Romeo Iamandi”. Buzăul e pe 7, cu 16 puncte, iar Liga Națională intră în pauză, din cauza Campionatului Mondial.

GLORIA BUZĂU: Măzăreanu, Pijevic – portari, Pal 11, Ilyna 8, Moroianu 6, Papp 3, Iuganu 3, Burlachenko 2, Andrei 1, Nicolae 1, Petrovic 1, Keita, Coman, Zimny, N’Diaye

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare