Economic

EMob Decor Select – Partenerul tau de incredere pentru mobilier din lemn masiv

EMob Decor Select are o selecție grozavă de mobilier, saltele și multe altele. Este o companie care furnizează mobilier de calitate din lemn masiv și articole de decor la un preț accesibil.

Cine este EMob Decor Select?

EMob Decor Select este un magazin de mobilă care a adus în industria mobilierului românesc o nuanță de culoare și aspect modern prin mobilierul din lemn masiv. Sunt cunoscuți pentru colecția lor vastă de mobilier, care include seturi de dormitor cu pat, dulap, comode, noptiere, dar si seturi de living cu comode tv, vitrine, polite de perete si multe altele. Prețurile lor sunt competitive și oferă transport gratuit pentru toate comenzile de mobilier din lemn masiv.

Ce ofera EMob Decor Select?

Seturi de dormitor din lemn masiv

EMob Decor Select are o selecție grozavă de mobilier, saltele și multe altele. Este o companie care furnizează mobilier de calitate din lemn masiv și articole de decor la un preț accesibil.

EMob Decor Select oferă diverse tipuri de seturi de dormitor, inclusiv modele contemporane, tradiționale și moderne, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Prezentarea seturilor de dormitor disponibile

Dormitorul Luxus Lemn Masiv, Alb, Alb/Nuc sau Alb/Natur – acest dormitor are o configurație standard de 1 Pat Luxus 140/200, 1 Dulap Luxus 3 usi, 2 Noptiere Luxus, Comoda Luxus, însă îl puteți configura cu oricâte piese doriți. Printre piesele adiționale disponibile pentru a putea fi configurat se numără dulapurile cu 4 sau 5 uși, paturi cu 1 sertar sau 2 sertare în dimensiunile de 140×200, 160×200, 180×200. Pentru acest set găsiți disponibile și birouri cu 1 sau 2 corpuri, dar și masă de machiaj.

Dormitorul Select Alb sau Alb/Nuc – acest dormitor alb sau alb/nuc are o configurație standard de 1 Pat Select 140/200, 1 Comoda Select cu 1 sertar si 2 usi, 2 Noptiere Select, 1 Dulap Select cu 2 usi si 2 sertare, însă la fel ca la toate dormitoarele oferite de către EMob Decor Select, îl puteți configura cu oricâte piese doriți. Printre piesele disponibile pentru a-l putea configura se numără dulap cu 3 sau 4 uși, comodă cu 2 uși și 3 sertare sau cu 3 uși si 3 sertare, sau poate doar cu 3 sertare. Puteți alege acest dormitor pentru a-l integra fără nici o problemă în dormitorul dvs. existent fără a face modificări.

Dormitorul Adele – cea mai variata gamă de mobilier alb de la EMob Decor Select. Cu 3 variante de combinații de piese de mobilier, această colecție oferă un aspect modern dormitorului tău prin diferite variații. Printre acestea se numără pat de 140×200, 160×200, 180×200 sau 90×200, care de asemenea pot fi la rândul lor pot fi alese cu sau fără tăblie tapițată, cu sau fără sertar lateral. Tot în acest set de dormitor puteți regăsi și dulapuri cu 2, 3 sau 4 uși, dar și dulap cu 2 sau 3 uși glisante. Pe lângă aceste variații de piese, puteți alege masă de toaleta, birou, noptieră sau comodă.

Bineînțeles că găsiți o gamă de mobiliere mult mai variată, te invităm să vizitezi magazinul nostru și să descoperi toate seturile de dormitor pe care ți le-am pregătit.

Caracteristicile seturilor de dormitor

EMob Decor Select oferă o gamă largă de opțiuni pentru persoanele care doresc să-și cumpere următorul set de dormitor. Au o varietate de stiluri și modele din care să aleagă. De asemenea, oferă transport gratuit pentru toate comenzile, astfel încât să puteți găsi potrivirea perfectă pentru casa dvs. fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la costuri suplimentare.

EMob Decor Select oferă o mare varietate de stiluri pentru diferite gusturi. Acestea oferă seturi de dormitor, noptiere, dulapuri și dulapuri din lemn masiv, în diferite culori și finisaje, pentru a se potrivi gusturilor dvs.

Dulapuri din lemn masiv

Dulapurile din lemn sunt o alegere populară și rafinată pentru orice casă. Acestea sunt realizate din lemn masiv sau din furnir de lemn, ceea ce le conferă un aspect natural și rustic. În plus, dulapurile din lemn sunt durabile și rezistente în timp, fiind o investiție pe termen lung pentru orice casă.

Dulapurile din lemn pot fi găsite într-o varietate de dimensiuni și stiluri, de la modele simple și elegante, la modele mai complexe și sofisticate. Acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu decorul casei dvs. și cu preferințele dvs. personale.

Caracteristicile dulapurilor

Dulapurile sunt piese de mobilier esențiale în orice cameră de dormit, oferind spațiu de depozitare pentru haine și alte obiecte personale. Acestea pot fi găsite într-o varietate de dimensiuni și stiluri, iar caracteristicile lor pot fi personalizate pentru a se potrivi cu nevoile și gusturile fiecărui client.

Dulapurile EMob Decor Select sunt disponibile cu 2, 3, 4 sau 5 uși, ceea ce le face potrivite pentru orice dimensiune a camerei de dormit. De asemenea, unele dulapuri pot fi configurate cu uși glisante, ceea ce economisește spațiu și oferă o deschidere ușoară și confortabilă.

Pat din lemn masiv

Caracteristicile paturilor

Paturile sunt elemente centrale ale oricărei camere de dormit, oferind nu doar confortul necesar pentru un somn odihnitor, ci și un punct focal estetic. În funcție de dimensiunea camerei tale și de preferințele personale, poți alege un pat care să se potrivească perfect cu nevoile tale. Paturile EMob Decor Select sunt disponibile în dimensiuni variate, inclusiv 140×200, 160×200 și 180×200, pentru a se potrivi cu orice nevoie de spațiu de dormit.

De asemenea, acestea pot fi personalizate cu opțiuni suplimentare, cum ar fi sertarul lateral pentru a depozita lucruri sau tăblia tapițată pentru un aspect mai sofisticat și confortabil. Un alt avantaj al paturilor EMob Decor Select este calitatea superioară a materialelor. Acestea sunt realizate din lemn masiv, ceea ce le conferă o rezistență și o durabilitate deosebite. De asemenea, finisajele sunt de cea mai bună calitate, astfel încât paturile EMob Decor Select pot fi o investiție pe termen lung pentru dormitorul tău. Te invităm să descoperi toate colecțiile de pat cu sertare.

Pentru a fi sigur că alegi patul potrivit, poți consulta catalogul nostru pentru a vedea toate opțiunile disponibile. Pe lângă dimensiuni și opțiuni suplimentare, poți alege și stilul dorit, de la cel tradițional la cel modern sau minimalist. Indiferent de preferințele tale, vei găsi cu siguranță un pat care să se potrivească cu stilul și nevoile tale.

Servicii oferite de EMob Decor Select

EMob Decor Select oferă mobilier de calitate și servicii profesionale. În plus față de gama noastră largă de mobilier, oferim și o serie de servicii care să completeze experiența de cumpărare a clienților noștri, astfel încât să fie pe deplin mulțumiți de achiziția lor.

Primul dintre aceste servicii este livrarea și montajul mobilierului. Ne ocupăm personal de transportul și montajul mobilierului în locul dorit de client, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceți griji cu privire la aceste aspecte. Echipa noastră de profesioniști se va asigura că mobilierul este montat corespunzător și va fi gata de utilizare imediat.

Un alt serviciu important oferit de EMob Decor Select este garanția. Suntem mândri să oferim o garanție pentru toate produsele noastre de mobilier, astfel încât clienții noștri să poată fi siguri că achiziția lor este protejată. În cazul în care apare o problemă cu produsul în timpul perioadei de garanție, clienții noștri pot să ne contacteze pentru a primi asistență corespunzătoare. Echipa noastră de tehnicieni experimentați se va asigura că problema este rezolvată în cel mai scurt timp posibil și că produsul va fi în stare perfectă de funcționare.

În plus, clienții noștri beneficiază și de consultanță în alegerea mobilierului. Echipa noastră de experți în mobilier este mereu disponibilă pentru a oferi sfaturi și consultanță personalizată în alegerea mobilierului potrivit pentru nevoile și preferințele fiecărui client. Fie că este vorba de alegerea mobilierului pentru o locuință, birou sau alt spațiu comercial, clienții noștri pot conta pe noi pentru a le oferi cele mai bune soluții și sfaturi profesioniste.

În concluzie, EMob Decor Select este o companie care se preocupă de satisfacția clienților săi și oferă servicii complete și profesionale pentru a se asigura că aceștia sunt pe deplin mulțumiți de achiziția făcută. De la livrare și montaj, la garanție și service, până la consultanță în alegerea acestora.

Un comentariu

  1. EMob Decor Select este o marca care ofera o selectie grozava de mobilier de calitate, la un pret competitiv. Oferta lor variaza de la seturi de dormitor, la seturi de living si articole de decor. Gama de produse de mobilier din lemn masiv si articole de decor pe care o ofera aduce un rezultat modern si clasic in acelasi timp. Fiecare set de mobilier oferit reuseste sa se integreze perfect intr-un spatiu deja existent sau intr-o locuinta noua. Merita sa descoperi ofertele sezonului si sa te bucuri de produsele EMob Decor Select!

Articole similare