Monden

Ellie White a scăpat de strestul „restricțiilor pandemice” cu o fugă în Egipt

Cine vara muncește, vacanță în toamnă își dorește! Mai ales când în țară sunt restricții peste restricții, reguli peste reguli și spitalele sunt din ce în ce mai pline cu pacienți afectați de pandemie. La mii de kilometri distanță, în Egipt, virusul pare că nu mai există, măștile sunt doar de moft iar căldura, marea și nisipul te fac să uiți de cotidian și să savurezi o vacanță bimeritată.

Aceasta este „regula” pe care a adoptat-o buzoianca Ellie White, care și-a făcut bagajele și, împreună cu familia, a fugit în Hurghada, să vădă piramidele, să se bucure de relaxare și de soarele egiptean. Buzoianca și-a dorit din primăvară o vacanță pe meleaguri însorite, așa că săptămâna trecută a evadat alături de familie să își încarce bateriile la nisip și mare. Au vizitat, au făcut plajă, baie în mare și piscină, s-au bronzat și au făcut poze care mai de care mai haioase.

Suntem toți regi și regine… Doar peste alte regate”, a fost unul dintre comentariile atașate fotografiilor cu familia ale buzoiencei, lângă piramidele egiptene. Artista și-a etalat și corpul lucrat la sală și întreținut cu alimente sănătoase, postând și câteva fotografii în costumele de baie alese special pentru vacanța în Egipt.

Ellie visa de mult să ajungă în Egipt, mai ales că toată vara a muncit și a fost doar câteva zile în vacanță în Grecia și la țărmul Marii Negre, unde a combinat munca cu puțină recreere. Cu ocazia unor concerte ținute în primăvară, de 1 Mai chiar, artista declara că vrea o vacanţă luxoasă în Egipt. Cântăreaţa a câştigat atunci în jur de 5.000 de euro într-o singură zi. „Vreau de mult timp să ajung să văd piramidele şi chiar mi-am propus ca banii câştigaţi de 1 Mai să-mi plătească o vacanţă de zece zile prin Egipt. Cel mai probabil vom pleca în toamnă. Mă gândesc şi la o croazieră pe Nil şi la câteva zile de plajă în Sharm el-Sheikh”, spunea artista pe atunci.

Și visul i s-a îndeplinit zilele acestea, așa că așteptăm alte imagini și amintiri ale cântăreței, ce vor fi sigur surse de inspirație pentru proiectele muzicale viitoare.

 

 

Articole similare