Monden

Ellie White, mireasă la 39 de ani

Și-a pregătit de câțiva ani nunta până în cel mai mic detaliu, însă abia acum și-a văzut visul îndeplinit! A fost împiedicată de pandemie, vacanțe, concerte solicitate pe ultimul moment, evenimente nefavorabile, iar după 16 ani și doi copii, nunta lui Ellie mult așteptată a fost perfectă. Buzoianca a purtat două ținute, ambele brodate și albe, iar locația a fost și ea desprinsă din povești, conacul luxos aflându-se la ieșire din Brașov, în Stupini. Artista a fost numai un zâmbet toată ziua, iar soțul ei a îmbrățișat-o și a dansat cu ea ca și cum ar fi fost la primele întâlniri, nu după 16 ani de relație.

„Am vrea să vă mulțumim fiecăruia în parte pentru faptul că ați ales să fiți alături de noi în ziua noastră perfectă, dar nu cred că am atâtea caractere aici. Voi vă știți, așa că aș vrea să știți că vă mulțumim și că vă iubim! Le mulțumesc mult și copiilor noștri, Maria Alexia și Mihai Andrei, pentru faptul că nu ne-au lăsat la nici o cununie singuri, și au fost lângă noi, unul cu florile, altul cu inelele”, a scris emoționată artista. Ellie White (39 de ani) şi-a amânat nunta cu impresarul și partenerul ei, Doru Tincă, de mai multe ori, prima dată în 2011, apoi în 2014 și în 2016, când a murit tatăl vedetei. Ultima încercare a celor doi de a se căsători a fost chiar anul trecut, însă și aceasta a fost sortită eșecului. De fiecare dată, ceva a intervenit și le-a stricat planurile.

„Nu ne ține un act! Nu văd necesitatea unei nunți grandioase! Nu m-am îmbrăcat în mireasă până acum decât pentru ședințe foto. După o perioadă de 15 ani de relație, deja nu mai contează atât de mult legalitatea asta a actelor semnate. Tot ce contează este că suntem împreună, ne iubim și cel mai important este că vrem să fim împreună”,  declara jurnaliștilor click.ro, în primăvară,  Ellie White.

Solista și partenerul ei au o familie de poveste și, mai nou, s-au implicat în afaceri împreună. Au deja doi copii împreună, pe Maria (8 ani) și Mihăiță (10 ani). Ei au deschis o sală de activități pentru copii, unde se predau cursuri de gimnastică, de canto, pian, auto-
apărare și lecții pentru meseria de DJ. „E o școală de arte și mișcare. Am deschis în zona Băneasa. Mai jos avem studioul, la etaj e sala. Avem antrenori foarte buni. Avem și o campioană mondială la gimnastică. Fac canto și cu mine copiii. Maria dansează, Mihăiță este DJ. El are proiect de DJ, a lansat deja prima lui piesă, <Follow me>. Urmează și Maria, a înregistrat și ea o piesă”, povestea artista înainte cu câteva luni de marele eveniment.

Cântăreața a fost cerută în căsătorie acum mult timp, mai exact la o lună după ce Ellie și Doru Tinca s-au cunoscut. „Am fost cerută frumos, în genunchi, în camera de hotel, la o lună după ce ne-am cunoscut. La noi logodna încă durează. După 5 ani de relație am avut de ales dintre a face copii sau a ne căsători și am făcut un copil. După aia a venit și al doilea copil”, a mai spus Ellie.

Articole similare