Monden

Ellie White la… înălțime!

Vacanța i-a fost plină de aventură, provocări unice și tentații pe măsura curiozității! Ellie White a avut parte în vara aceasta de multe ocazii de a-și testa curajul și dorința de a exploata noutăți. Frumoasa cântăreață a luat lecții de pilotaj, de echitație, a explorat peșteri și a înotat de plăcere.

De departe însă, zborul cu avionul sub îndrumarea unui instructor a fost cea mai arzătoare curiozitate a cântăreței. „Niciodată nu mi-a fost frică de zborul cu avionul, iar atunci când întâlneam turbulențe mi se întâmpla exact opusul multor pasageri: nu îmi era frică, ci îmi plăcea senzația de zgâlțâire și mini căderi în gol. Ei bine, mi-am testat senzația asta și mai tare, pilotând un avion de mici dimensiuni timp de o oră și puțin.  Alături de mine a fost Tudor, pilotul de la Școala de aviație Cruiser Aviation România Nu am cuvinte să vă spun cât de mult mi-a plăcut. Am simțit de parcă făceam asta de o viață întreagă. Cine știe, poate într-o viață anterioară chiar am fost pilot… Nu vă mai spun cum s-a văzut apusul de la 1.000 m în aer”, a scris plină de entuziasm vedeta.

Printre nori, printre cai, în subteran (în peștera Ialomiței), dar și cu corpul frumos tonifiat, la bronzat! Ellie a avut parte de minivacanțe care i-au dat prilejul să își etaleze silueta și seria de costume de baie colorate. Roșu în deux pieces, roz, alb, portocaliu, verde-fistic bleumarin, cu volane, decupaje sau one piece, buzoianca a făcut furori pe plajele românești, dar și grecești, petrecându-și ultima vacanță în Vourvourou-Sithonia, în peninsula Halkidiki.

La cei 38 de ani ai săi și după două nașteri, artista arată ca un model, fără pic de celulită, semn că eforturile sale din sala de fitness nu sunt în van, ci dau rezultate spectaculoase.

Articole similare