Monden

Ellie White își dezvăluie secretul unui bronz de durată

Dacă sunteți fan soare, căldură, mare și stat la plajă, dar ați cam exagerat cu aceste lucruri în trecut, iar acum vă este imposibil să mai stați la soare fără să vă apară tot felul de pete și bubițe, atunci sunteți exact persoanele pentru care Ellie White a scris câteva sfaturi pe blogul său. Buzoianca a recunoscut că este dependentă de soare, pentru că simte că așa se trezește parcă la viață. Când merge la mare, ea alege să se ,,prăjească” uniform.

,,Îmi place căldura, o prefer în detrimentul frigului, îmi place să mă bronzez, însă în ultimii ani am dezvoltat o alergie la soare. Așa că, teoretic, la sfatul medicului dermatolog, singura modalitate prin care ar trebui să mai iau eu contact cu soarele ar fi de sub umbrelă, cu crema de protecție cu factor 50+, cu haine albe și cu mâneci lu­ngi pe mine. Practic, o mumie sub umbrelă. Însă nu m-am putut împăca nicio secundă cu această situație propusă de medicul dermatolog, așa că am căutat soluții pentru a putea sta la plajă și la soare exact cum stăteam și înainte, fără să mă umplu de bubițe dure­roase și de pete”, a povestit buzoianca pe blogul său.

După multe căutări pe site-uri legate de sănătatea pielii, Ellie a descoperit soluția salvatoare, care este pe cât de banală, pe atât de ,,minunată, miraculoasă și extraordinară”: ,,Nu numai că am putut sta la soare fără haine, fără Spf 50+ și fără umbrelă, dar m-am și bronzat într-un mod superb, cu o nuanță arămie senzațională, iar bronzul a durat câteva luni bune de la expunere și, cel mai important dintre toate, nu mi-a mai apărut nicio bubiță, nu mi s-a mai uscat pielea și nici nu am avut senzație de mâncărime insuportabilă după expune­rea la soare. Această soluție poate fi aplicată atât intern, prin intermediul capsulelor, cât și extern, sub formă de ulei. Capsulele se pot folosi că și tratament pre-expunere la soare cu câteva săptămâni înainte, iar uleiul poate fi folosit ca atare, sau în diferite combinații cu alte uleiuri. Eu folosesc uleiul, simplu. Și, deși sunt sigură că mulți dintre voi v-ați dat deja seama despre ce vorbesc, pentru cei care nu și-au dat seama încă, este vorba despre banalul ulei de morcovi”, a mai detaliat artista.

Acest ulei este, pe cât de subapreciat, pe atât de benefic. Pe lângă faptul că te ajută să ai o piele sănătoasă atunci când te expui la soare, acesta se luptă și cu abcesele, furunculii și alte afecțiuni ale pielii. Îl poți aplica înainte de expunerea la soare pentru a-ți asigura un bronz uniform și sănătos, dar și după, pentru a catifela pielea și a o calma. Mai mult, tot Ellie spune că acest ulei poate fi folosit și ca ingredient în rețetele cu specific asiatic, poate ajuta în cazul durerilor menstruale, în cazul ulcerului și al problemelor de ficat – în special a hepatitei, a colitei și a enteritei -, și poate fi folosit și în tratarea icterului și a pietrelor la rinichi.

,,Pe mine însă acest ulei minunat m-a ajutat să îmi continui <idila> cu soarele, și să pot să mă bucur de fiecare rază de soare fără efecte secundare, vi-l recomand cu mare încredere”, le-a mai scris artista fanilor săi.

Articole similare