vineri, 15 ianuarie 2021

Ellie White, între plajele din Grecia și muntele Olimp

Sătulă de izolare și aflată încă în pauză artistică, buzoianca Ellie White și-a luat familia și cățelul și a pornit într-o prima vacanță în Grecia. Pentru că sunt atât iubitori de mare cât și de munte, soțul și copiii artistei au ales această destinație, hotă­rând să mergă mai întâi să petreacă câteva zile la plajă, să capete bronz și să se bucure de apă, pentru ca mai apoi să atingă culmile muntelui Olimp.

În cadrul unui interviu acordat în direct de pe autostradă la Teo Show, buzoianca a recunoscut că s-a relaxat și s-a umplut cu stare de bine pe litoralul elen, iar acum întreaga familie este pregătită de o aventură la munte. De asemenea, Ellie a mărtu­risit că se gândesc să viziteze mănăstirile din jurul muntelui Olimp.

„Nu am întâmpinat nicio problemă, nici la ieșirea din țara noastră, nici la ei. Nu am avut nevoie de control  special, nu am stat în carantină. Am stat la plajă câteva zile, ne-am bronzat și acum suntem pe autostradă, mergem către munte, mai exact către muntele Olimp.  Vrem doar să urcăm pe munte, nu să vedem ceva anume.  Vrem să mergem la mânăstirile de acolo, să aducem energie pozitivă. Suntem cu copii, cu cățelul, suntem cu echipă mare”, a declarat buzoianca în emisiune la Teo Show.

„Se merge la mall fără mască sau mănuși, totul este ca în perioadele normale” 

Întrebată despre cum i s-a părut că reacționează oamenii în Grecia vizavi de pandemia de coronavirus, în comparație cu cei din România, Ellie a declarat că turiștii sunt relaxați, se circulă în malluri fără mască și doar în magazine se aplică măsuri de protecție.

„Nu este aglomerație, este chiar liber pe plajă, magazinele nu sunt ­aglo­merate. Cred că am nimerit chiar perioada de relaxare maximă, când turiștii nu sunt încă în plin sezon al vacanțelor. Se merge la mall fără probleme, fără mască sau mănuși, totul este ca în perioadele normale, când nu existau restricții, doar că lipsește aglomerația“, a mai declarat fosta solista a trupei DJ Project.

loading...
error: Content is protected !!