vineri, 16 aprilie 2021

Egal pentru… Gloria! 25-25 cu Dunărea Brăila în finalul turului

Foarte multe jucătoare valoroase, foste ori actuale internaționale, răsturnări de scor și suspans până în ultima clipă, au fost câteva dintre ingredientele derby-ului de Europa dintre Gloria și Dunărea Brăila, disputat miercuri seară, în Sala Polivalentă din Capitală, în ultima etapă a turului Ligii Naționale. Două dintre cele mai bune formații din Liga Florilor, participante în actualul sezon al cupelor europene – Gloria, stopată de Nantes în tururile preliminare ale Ligii Europa, Brăila, sfert finalistă a aceleiași competiții – au ofe­rit o partidă intensă, încheiată echitabil, 25-25, o remiză care avantajează echipa buzoiană. Brăila a început perfect partida și conducea cu 5-2 în minutul 9, dar Gloria a revenit până la pauză și chiar a intrat în avantaj, 13-12. Cele două formații și-au păstrat și la reluare același nivel ridicat, iar spectacolul a continuat! Dunărea părea că se va desprinde în câștigătoare, având două goluri avans în minutul 54, 23-21. Iuganu și Livrinikj au egalat pentru Gloria, iar în ultimul minut s-a intrat la egalitate, 25-25. Niciuna dintre ele nu și-a fructificat ultimul atac și s-a terminat egal. Fetele lui Ovidiu Mihăilă au încheiat, astfel, prima parte a campionatului pe locul 4, la șapte puncte de următoarea clasată, Măgura Cisnădie.

Gloria: Iordache, Polocoșer – B. Klikovac – 5 goluri, Iuganu (4), Ilie (4), Livrinikj (4), Rotaru (3), Simion (2), Janjusevic (2), Moldovan (1), Munteanu, Subțirică, Petrovic. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Liga Națională se întrerupe pentru aproape trei săptămâni, pentru a face loc ,,dublei” echipei naționale cu Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial din acest an din Spania. Returul va începe pe 26 aprilie, cu un turneu de patru etape, în care Gloria le va întâlni, în ordine, pe CSM București, Măgura Cisnădie, CSU Cluj Napoca și SCM Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...