Educație

Echipa Buzăului, cu brațul plin de medalii de la Olimpiada Națională de Fizică

Echipa Buzăului s-a întors cu brațul plin de medalii de la Olimpiada Națională de Fizică. Mai exact, lotul buzoian s-a întors de la competiția națională cu două mențiuni, patru medalii de argint și  două de bronz.

Vestea a fost dată de inspectorul de chimie, fizică și biologie, prof. Serenella Dinu: „ La Olimpiada Națională de Fizică, avem următoarele rezultate: Rareș Gheorghe  – mențiune ME și medalie de argint Societatea Română de Fizică, David Andrei Vlad – mențiune ME și medalie de argint Societatea Română de Fizică, Ioana Vornicița  – medalie de argint Societatea Română de Fizică, Andrei Edu – medalie de argint Societatea Română de Fizică, Irina Drulea  – medalie de bronz Societatea Română de Fizică, Mihai Zotolea  – medalie de bronz Societatea Română de Fizică”.

Din lotul buzoian care s-a prezentat la Olimpiada Națională de Fizică au făcut parte Rareș Gheorghe, clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” Buzău, Andreea Ioana Vornicița și Irina Alexandra Drulea, clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială Nr. 11 Buzău, Rareș Miron , clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială „George Emil Palade” Buzău și Andrei Petru Edu, clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială „George Emil Palade” Buzău, David Andrei Vlad  și Mihai Alexandru Zotolea, clasa a X-a, Colegiul Național „B. P. Hasdeu” Buzău.

Lotul a fost  însoțit de profesorul Elena Sîmpetru, de la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” Buzău.

Articole similare