miercuri, 21 octombrie 2020

Ea este șefa promoției 2020 a Colegiului Hasdeu

Chiar dacă nu a putut să își savureze victoria așa cum se obișnuiește la Hasdeu, numele ei va intra în istoria colegiului buzoian. Georgiana Cebic este șefa promoției 2020 a Colegiului Hasdeu și, totodată, primul șef de promoție din ultimii 23 de ani care nu își primește premiul în fața colegiilor hasdeieni.

Din cauza pandemiei, conducerea celui mai titrat liceu buzoian a decis ca ampla și emoționanta festivitate de absolvire să se rezume doar la înmânarea titlului de șef de promoție. Evenimentul a avut loc în holul colegiului, în fața câtorva colegi, a dirigintei și a părinților șefei de promoție.

Georgiana Cebic a absolvit cei patru ani de liceu cu media 9,96. De asemenea, a obținut titlul de șef de promoție și la absolvirea gimnaziului, terminând Școala nr. 11 cu media 10.

„Momentul de astăzi a fost oarecum trist, pentru că nu am putut avea colegii lângă mine. Nu am știut că voi fi șefă de promoție. A fost o surpriză pentru mine. (…) Vreau să merg mai departe la Medicină și mă gândesc să devin medic pediatru. Dacă mi se va oferi posibilitatea să pot profesa la Buzău, o voi face”, a declarat pentru OPINIA Georgiana Cebic.

MAI MULTE ÎN ZIARUL DE MÂINE  

loading...
error: Content is protected !!