Monden

După Dubai, Ellie White s-a relaxat câteva zile în Roma

Artista a savurat timpul în cafenele italiene și s-a distrat la Museum of Dreamers, singura expoziție „magică” din Italia

Anul acesta a început cu o piesă nouă pentru buzoianca Ellie White, un remake al hitului „Privirea ta” și cu două vacanțe la activ. Însoritul Dubai le-a plăcut foarte mult celor patru membri ai familiei Tincă, ei nefiind mari amatori de vreme rece. Pe blogul ei, buzoianca a detaliat locațiile importante care au fost atracții pentru copii și pentru ei în cele șapte zile de vacanță.

După revenirea în țară, Ellie a lansat piesa „Privirea ta”, cu un videoclip inedit, și și-a făcut bagajele pentru un alt voiaj, de data aceasta în Italia. Artista a vizitat câteva puncte de atracție turistice importante, și-a pus dorințe la Fontana  di Trevi și a experimentat senzația unică a vizitei la Museum of Dreamers, o locație cu peste 4.000 mp, plină de culoare și magie, cu 21 de instalații imersive, un loc magic ce pare fără sfârșit.

Amatoare de vacanțe rapide, dar și planificate cu copii, Ellie a mai fost fascinată de concediile din Egipt, Sicilia, Grecia, Disney Paris, Gibraltar și Spania, despre care a scris și a oferit informații turistice atât pe rețelele de socializare, cât și pe blogul personal.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker