Acasă Monden După 25 de ani, piesa de teatru ,,Omul cu Mârțoaga” revine pe scena Teatrului ,,George Ciprian”!

După 25 de ani, piesa de teatru ,,Omul cu Mârțoaga” revine pe scena Teatrului ,,George Ciprian”!

0
După 25 de ani, piesa de teatru ,,Omul cu Mârțoaga” revine pe scena Teatrului ,,George Ciprian”!

Viața reintră ușor-ușor în normal, evenimentele culturale reapar și la Buzău, în condițiile impuse de pandemie, iar o celebră piesă de teatru se va juca pe scena Teatrului ,,George Ciprian” luni, 5 aprilie, de la ora 19.00.

Comic absurd, realism, amestec de satiră, idealism și gravitate, toate vor fi prezente pe scena teatrului buzoian în piesa în care ­eroul, modestul arhivar ­Chi­rică, interpretat de Dan Tudor, este mistuit de pasiunea pentru cai, pasiune care îl face să cumpere cea mai jalnică mârțoagă. Aceas­tă pasiune îl face să piardă, în urma pariurilor făcute, nu numai banii, dar și încre­derea propriei soții (Ana Ioana Macaria), care îl părăsește pentru un fost prieten ajuns milionar, Nichita (Marius Bodochi). În plus, Chirică mai pierde și încrederea tuturor celor de care, într-un fel sau altul, depinde soarta sa: proprietarul casei în care locuiește cu chirie (Florin Dobre/Ionuț Gurgu), proprietarul calului (Gabriel Fătu) și inspectorul general (Orodel Ola­ru). Singurii oameni care îi rămân alături sunt Varlam, cel mai devotat prieten (Adrian Păduraru), și Fira, servitoarea (Afrodita Androne).

Biletele pentru spectacolul ,,Omul cu mârțoaga” pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, dar și online. Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar distribuția completă va insemna: Dan Tudor, ­Ma­rius Bodochi, Ana Ioana Macaria, Adrian Păduraru, Afrodita Androne, Gabriel Fătu, Orodel Olaru, Ionuț Gurgu/Florin Dobre, Cosmin Cornici/Teodor Dincă, Luana Lute/Francesca Barbacariu, Ioana Budu/Iulia Neacșu, Marius Furtună/ Vlad Vîlciu. Scenografia poartă semnătura Corinei Grămoșteanu, iar regia îi aparține lui Dan Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here