Monden

Ducu Bertzi, în concert la Buzău

,,Nu știu dacă vouă v-a fost dor, dar mie mi-a fost!”, este mesajul pentru buzoieni transmis de Ducu Bertzi pe rețelele de socializare, mesaj care anunță că artistul va susține astăzi, la No Limit, un show memorabil. Alături de artist vor mai urca pe scenă câțiva prieteni iubitori ai aceluiași gen muzical, folkul: Constantin Neculae, la chitară, și Irina Furdui, la vioară. Evenimentul intitulat ,,Ducu Bertzi & Friends”, primul concert live indoor după un an și jumătate de pandemie și restricții, va începe la ora 19.30.

În peste 30 de ani de activitate muzicală, Ducu Bertzi a susținut peste 4.500 de spectacole și concerte atât în țară, cât și în străinătate. ,,Ce-am făcut în ultimii 30 de ani? Am cântat despre dra­goste. Despre dragoste și toate ipostazele ei. Fiecare vers are taina sa, fiecare melodie are povestea ei. E povestea mea și a ta, a fiecăruia dintre noi… Cum arată dragostea? Ca o primă­vară, mereu plină de speranță. E precum vara, deplină, dar presărată cu mici furtuni. Dragostea e melancolică și meditativă, ca toamna. Dragostea e înfrigurată și tristă, în singurătate, ca iarna. Precum anotimpurile suntem și noi. Și chiar dacă uneori ne ascundem trăirile, iubim și sperăm până la capăt. Visez o iubire cum n-a fost și nu e. Deși tot mai rece și singur, cărarea mă șuie…”, mărturisea Ducu Bertzi.

Așadar, organizatorii vă așteaptă să ascultați live și să fredonați împreună ,,Floare de colț”, ,,M-am îndrăgostit numai de ea” și multe alte piese pe care le îndrăgiti și le știți cu toții. Prețul unui bilet este 80 lei categoria VIP, 65 de lei la categoria I și 45 de lei la categoria II. Sala de concert va funcționa cu 50% capacitate.

 

Articole similare

error: Continut protejat!!