Economic

Du-ți abilitățile muzicale la nivelul următor cu școala Tiririri Music, pentru a-ți accelera cariera!

Aici, la Tiririri Music s-a născut cea mai cool școală de muzică în scopul creării unui spațiu dotat cu instrumentație, cu un studio de înregistrare profesional, cu atenție la cele mai mici detalii, în care să vină copii, adulți sau muzicieni aspiranți de toate vârstele pentru a învăța un instrument sau a relua studiul muzicii început deja, prin lecții de canto.

La Tiririri Music, ești îndrumat spre a-ți face o meserie din muzică, indiferent de nivelul tău de pregătire. Dacă ești deja talentat, poți învăța să cânți mai bine sub îndrumarea unor profesori de excepție, cum ar fi Mihai Tiri, cunoscut publicului datorită prezenței sale carismatice cu dread-uri la Vocea României.  În plus, îți poți îmbunătăți tehnica de canto sub atenta îndrumare a Oanei Brutaru, finalistă în primul sezon la Vocea României, cunoscută pentru vocea ei puternică și emoționantă.

Și mai avem o listă de excepție de profesori de canto, printre care se numără și Camelia Boldea, Daniela Bazac și Maria Cristina Nicolau. Cătălin Sima Iani se remarcă prin experiența sa ca profesor de chitară, având o tehnică remarcabilă și o înțelegere profundă a instrumentului.

Adina Răducan, cu un auz perfect și o eleganță și rafinament deosebit, face parte din echipa noastră de profesori de canto. Adina, care are o personalitate minunată și deschisă, este absolventă a Universității Naționale de Muzică București, la secția compoziție-jazz și a Liceului de Arte ,,Margareta Sterian‘’ din Buzău. Cu o experiență muzicală vastă, care include câștigarea „X Factor România” în 2014, Adina aduce o abordare unică în învățarea muzicii.

Pe tobe, suntem încântați să îl avem pe Daniel Iudean, un profesor cu o vastă experiență în concerte. De altfel, putem spune că Daniel este unul dintre cei mai buni toboșari din România, având numeroase colaborări la activ și o prezență cu adevărat energică pe scena muzicală. În prezent, face parte din trupa Agurida, trupa Loredanei Groza, și ne-a promis un album cu piese proprii, pe care abia așteptăm să le ascultăm.

De asemenea, pentru cei pasionați de ritm și percuție, îl avem și pe Vlad Toma, un profesor experimentat cu colaborări prestigioase la Electric Castle, Airfield Festival, Rock in park, și Shine Festival, care este întotdeauna este să împărtășească secretele tobelor cu pasionații.

Descoperă ce loc ai putea avea în industria muzicală!

Împreună cu o echipă formată din cei mai cool profesori – muzicieni profesioniști – într-un loc frumos, dotat cu un studio de înregistrare grozav, îți vei dezvolta capacitatea de exprimare muzicală și vei putea atinge performanța dorită. Viitorul este al tău! Poți deveni un muzician „cu acte în regulă”, îți poți îndeplini cu adevărat visul de a cânta.

Ce oportunitități profesionale ai la școala Tiririri Music?

Cu Tiririri Music ai posibilitatea să experimentezi (cursuri de canto, cursuri de instrument pian, chitară, tobe, vioară) și să arăți ceea ce ai învățat alături de profesorii tăi. Aici, poți învăța să cânți la tobe, într-un mod profesional cu Vlad Toma, care are experiență în acest domeniu – colaborări la festivaluri.

Oportunitățile sunt mari:

  • Îți vei îndeplini visul de a deveni muzician, cântăreț, interpret
  • Vei putea înregistra cover-uri, sau un album propriu
  • Vei putea împărtăși ceea ce ai dobândit în videoclipuri, comunicate de presă, apariții TV, Radio, Concerte live – lucru important, pentru că astfel îți vei putea promova abilitățile muzicale unice și chiar identitatea artistică
  • Vei avea șansa de a trăi scena, de a avea sesiuni cu artiști deja consacrați, de a pune accent puternic pe proiecte practice grozave, cum ar fi posibilitatea de a cânta în fața unui public live sau de a participa la concerte.

Cursurile de instrument de la Tiririri Music sunt la cele mai inalte standarde. Se țin cursuri de pian pentru adulți și copii cu vârsta minimă 5 ani. De asemenea, există cursuri de tehnică vocală care se adresează celor care iubesc să cânte și să abordeze toate genurile muzicale, care vor să-și îmbunătățească abilitățile artistice și de cântat. Cursurile sunt variate și acoperă numeroase aspecte ale cântatului. Dacă ai visat de mult timp să-ți încerci forța la microfon, atunci ai nevoie de acest studio profesional de înregistrări. Poți cânta orice melodie a idolilor tăi în muzică și de ce nu, chiar să ajungi să interpretezi ca un adevărat maestru.

Dacă iubești cu adevărat muzica, aici vei studia în facilități de ultimă generație, într-un mediu artistic unic, visând la o carieră în domeniul muzical ales de tine.

Școala Tiririri Music face ca visele tale să devină realitate!

Urmărește videoclipurile de pe canalul Tiririri Music de YouTube și vei vedea locul în care poate începe călătoria ta de a deveni muzician! Vezi toate videoclipurile de pe acest canal, ce includ cele mai bune momente pe care le-au trăit alți iubitori ai muzicii alături de cei de la Tiririri Music!

Realizează-ți visele în muzică, cu învățarea pas cu pas prin cursurile grozave de la acest studio de producție muzicală, care are lucruri interesante și pe Instagram: https://www.instagram.com/TiriririMusic/. Această școală antrenează pasionații de muzică să-și dezvolte cât mai bine abilitățile, performanțele muzicale, talentul artistic și de a visa la oportunități uimitoare în radio, TV, publicitate și multe altele.

 

 

Articole similare