Administrație

Drumul spre Vulcanii Noroioși va fi modernizat

Drumul spre Vulcanii Noroioși va fi modernizat, anunță președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu. Este vorba despre o investiție în valoare totală de 287 milioane de lei, ce va fi finanțată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, cu o contribuție a Consiliului Județean Buzău de 147 milioane lei.

„Am semnat astăzi (luni, 29 mai 2023, n.r.), la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul pentru «Modernizare drumuri județene pentru acces la Vulcanii noroioși DJ 102F și DJ 220A». Suntem în etapa de pregătire a documentației pentru scoaterea la licitație a proiectării și execuției acestui obiectiv de o importanță aparte pentru județul Buzău, având în vedere că este drumul spre cel mai cunoscut obiectiv turistic din județ și unul dintre cele mai importante din România. Știu că este un proiect mult așteptat de buzoieni, mă bucur că am reușit să obținem o finanțare certă și că am semnat acest proiect alături de un buzoian, Alexandru Stoica, secretar de stat în MDLPA (Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, n.r.). Mulțumesc tuturor celor ce au înțeles importanța și urgența realizării acestei investiții”, a precizat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

Un comentariu

  1. Din ciclul „Laudă-mă gură”, nu-l doare gura pe Petre să se laude.Săse laude la terminarea lucrărilor, acum, având experiența cu celorlalte investiții derulate sub conducerea lui, nu avem nicio garanție.Acum a decopertat pe 102 F, chipurile să astupe gropile , lasă drumul așa vreo lună, două, să vadă lumea că se lucrează, timp în care ne rupem mașinile în pragurile create.Așa a făcut în fiecare an, o eternă bătaie de joc la adresa locuitorilor de pe Valea Sărățelului de când acest individ a ajuns președinte al CJ, iar Ciolacu și Romașcanu se fac că nu văd că ăsta nu este în stare de nimic.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker