Comunicat: Peste 200 de tineri PRO România s-au distrat de Dragobete!

La inițiativa Organizației de Tineret a PRO România, condusă de Alexandru Dobre, duminică seara a avut loc, într-o locație specială din afara orașului, o petrecere de Dragobete, unde peste 200 de tineri s-au distrat într-o seară magică. Aceștia, membri în oraganizațiile de tineret din tot județul, au lăsat pentru câteva ceasuri politica și s-au relaxat pe ritmuri de dans cu ocazia acestei sărbatori.

Implicați puternic în problemele comunitații și remarcați deja prin suflul proaspăt adus în politica locală și națională, tinerii PRO România Buzău  au ieșit în evidență prin naturalețe și eleganță în cadrul petrecerii. De altfel, modestia și bunul-simț de care aceștia dau dovadă în toate acțiunile din cadrul partidului s-au oglindit inclusiv în cadrul festiv unde distracția a fost pe primul loc.

Pentru că este deja o certitudine că tineretul PRO România  Buzău și-a câstigat un loc aparte și în rândul politicienilor seniori, părerea lor contează iar acțiunile în care aceștia sunt implicați au întotdeauna succes. De aceea, unul dintre dezideratele partidului nostru este promovarea tinerilor, astfel încât să asigurăm o generație viitoare altfel în politică, o generație a cărei experiență să nu mai fie pusă la îndoială și pe care românii să se poată baza.

Text asumat de PRO România Buzău