Politic

Drept la replică deputat PNL Gabriel Avrămescu: „Contest categoric acuzațiile care mi se aduc”

Contest categoric acuzațiile care mi se aduc în ceea ce privește implicarea mea sau a partidului pe care îl conduc în, citez: „folosirea tuturor instrumentelor legale sau nu pentru a pune la punct adversarii politici”, respectiv, acuzații cum că „aș fi asmuțit organele de forță și de control asupra administrației conduse de social-democratul Cornel Enache”.

Toate aceste aspecte ce se regăsesc în articolul publicat, astăzi, 31 mai, pe site-ul opiniabuzau.ro, sunt TOTAL FALSE și, în aceste condiții, vă cer public retragerea acestor afirmații, publicarea dreptului la replică sau, dacă vă mențineți părerea, vă cer publicarea tuturor dovezilor care stau la baza acestor acuzații.

Pentru buna înțelegere a cititorilor dumneavoastră, reamintesc că am semnalat în urmă cu câteva săptămâni că în comuna Pietroasele, din județul Buzău, cu „binecuvântarea” primarului PSD, Cornel Enache, este organizată, în fiecare duminică, o piață care se desfășoară pe carosabilul unui drum județean. Am semnalat atunci buzoienilor că administrația locală nu numai că permite ca acei comercianți să se expună pericolului de a-și vinde marfa pe un drum circulat de mașini, dar și încurajează ca diverse alimente să fie vândute în condiții neigienice. Peste toate, am adus în atenția locuitorilor din Pietroasele faptul că primarul comunei vrea să vândă terenul pe care se află vechea piață pentru ca, în locul unde comerciații ar fi putut să-și desfășoare activitatea decent, să inflorească o investiție grandioasă, respectiv o spălătorie auto.

Pare că reacția mea, în legătură cu această situație, a atras atenția a sute de buzoieni care au împărtășit părerea mea și, cel mai probabil, acesta este și motivul pentru care psd-iștii au crezut de cuviință să mă atace, în loc să gasească o soluție în legătură cu umilința la care sunt supuși oamenii din Pietroasele, pe care primarul PSD îî obligă să-și cumpere alimente vândute pe caldarâm.

Este pentru prima dată când am o reacție la aceste atacuri, deși, mi-a fost dat să văd, la un moment dat, că un social-democrat „de seamă” din Buzău a opinat că piața de la Pietroasele, care se defășoară pe un drum județean, unde se vând alimente, haine second-hand, mături și alte mărunțișuri, ar fi o piață cu tradiție pentru județul Buzău. Am preferat atunci să ignor o asemenea aberație, chiar dacă mi s-a părut inadmisibil ca un om care se află la conducerea acestui județ să emită asemenea inepții.

În altă ordine de idei, țin să precizez că i-am încurajat pe buzoieni în legătură cu sesizarea organelor de control, sau a autorităților competente, atunci când se simt neîndreptățiți sau observă nereguli în comunitatea lor, încurajare pe care am să continui să o transmit public, întrucât buzoienii trebuie să știe că au și drepturi, nu doar obligații.

În același timp, țin să precizez că respect libertatea presei și dreptul la opinie a editorialiștilor, însă, îmi doresc ca aceste sentimente să fie reciproce, iar atunci când mi se aduc anumite acuzații, acestea să fie publicate odată cu dovezile aferente.

Cu respect,

Gabriel AVRĂMESCU, deputat PNL Buzău

Președinte Filiala PNL Buzău

3 Comentarii

  1. Hai la târg, bâlci, iarmaroc și talcioc coane, acolo gasesti de toate. Ce ne trebuie nouă piață volantă, curată, cu apă curată, tarabe îngrijite, loc de parcare, avizate de autorități responsabile!!!! Iată cine ne duce spre un viitor de progres, vai de noi!! Dacă un tânăr om politic încearcă să atragă atenția asupra unor lucruri absolut, repet absolut și evidente sub orice limită de bun simț, imediat se găsesc unii pseudo comentaci și își dau cu părerea, așa ca să se afle în treabă. Felicitări oricărui om politic care are atitudine de om normal!

  2. Astfel de targuri se tin in tot judetul dle pseudo deputat…chiar si in comunele cu primari pnl-isti…dar acolo este totul igienic…perfect regulamentar…. tipic romanesc….politica de tip „Romania” …marca inregistrata….pe cine crezi ca intereseaza ce interese ai tu acolo…esti prea mic fata de un primar…in general vorbind……ce va mai place sa incercati sa vi-o trageti reciproc in functie de cum va rotiti la guvernare………in rest vrajeala mare…………vezi si la Smeeni cand e targ cum se „tine”…si pe drum judetean si spatiu amenajat etc….asa ca gaseste altceva mai interesant…esti plictisitor si invechit….Bafta multa!!!

Articole similare

error: Continut protejat!!