Monden

Două vedete buzoiene au început anul cu schimbări de look

Bianca Purcărea și-a tuns pletele aurii, iar Irina Fodor a adoptat stilul afro

Orice perioadă nouă vine la pachet cu schimbări, fie de stil, fie de look. Iar cum vedetele punctează orice modificare pe rețelele de socializare, ca să își țină la curent fanii cu deciziile lor și să devină, poate, exemple inspiraționale, Irina Fodor și-a schimbat radical look-ul, iar Bianca Purcărea a renunțat definitiv la părul lung, adoptând un bob scurt, pentru un look energic și rapid de coafat.

Pasul spre 2024 a fost făcut de Bianca Purcărea pe tărâmuri britanice, dar cu o tunsoare nouă și un look mai tineresc. Solista de la Cobzality și-a luat și un nou angajament pentru noul an, ca gazdă a unui matinal, în zilele de marți și joi, așa că seria complimentelor pentru noul job a venit la pachet cu cele pentru noua tunsoare.

De cealaltă parte, vedeta de la Antena 1 Irina Fodor și-a schimbat doar provizoriu look-ul, dar tot a primit numeroase complimente pe rețelele sociale. Prezentatoarea și-a surprins urmăritorii din mediul online cu o nouă coafură. Irina a încercat ceva nou, diferit de părul drept sau prins cum și-a obișnuit cunoscuții. Irina s-a afișat cu părul creț, după o transformare care a durat mai bine de patru ore. „Ta-daaam! Nu a durat mult transformarea de la păr drept la păr creț… doar vreo patru ore și jumătate. Cred că o să și înrămez pozele astea, că altă dată nu mai pup!”, a scris Irina Fodor pe pagina sa de Instagram. Așa cum era de așteptat, internauții au reacționat imediat la fotografiile postate de vedeta de la Antena 1. Cei mai mulți au fost plăcut surprinși de noul look al Irinei Fodor și nu au ezitat să o complimenteze. „Ești superbă! Îți stă foarte bine!”, „Superbă”, „Ptiu să nu te deochi, era să nu te cunosc, îți șade bine… o seară frumoasă”, „Ce frumos îți stă”, „Dar ce bine te prinde. Ești frumoasă foc”, „Cât ești de frumoasă. Te prinde de minune”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. De asemenea, unii au fost surprinși de cât de mult a rezistat vedeta pentru a obține acest rezultat. „Atâtea ore”, „Woooow, nu cred că aș avea atâta răbdare”, sunt alte două comentarii de la postarea vedetei.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker