Actualitate

Două instituții publice din Buzău fac angajări

Spitalul de Boli Cronice Smeeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de registrator medical debutant. Persoanele interesate trebuie să posede diplomă de studii medii de specialitate (asistent medical sau registrator medical), curs de recepționer medical autorizat de la M.M.P.S. și M.E.N și cunoștințe temeinice de utilizare calculator: aplicații medicale, pachet Office, internet etc. Pentru acest post nu se solicită vechime, dar candidații trebuie să achite la casieria unității spitalicești o taxă de participare de 50 lei.

Conform calendarului, concursul se va organiza pe 11 octombrie, ora 09.00 – proba scrisă, iar pe 17 octombrie, ora 09.00 – proba practică.

Și Teatrul „George Ciprian” organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de contabil-șef, grad profesional II, în cadrul Compartimentului economic. Pentru a ocupa această funcție, candidații trebuie să aibă studii de specialitate (studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul – științe economice), vechime în specialitatea studiilor (minimum 7 ani) și să cunoască limba engleză (scris și vorbit, nivel mediu).

De asemenea, aceștia trebuie să aibă cunoștințe de operare PC, precum și disponibilitate la program de lucru flexibil și prelungit, activități desfășurate în week-end, în zilele de sărbători legale, conform specificului instituției. Pe 11 octombrie, ora 10.00, va avea loc proba scrisă, iar pe 14 octombrie, tot de la ora 10.00, va avea loc proba interviu.

Mai multe detalii puteți găsi AICI.

Articole similare