Monden

Doinița ,,Dodo” Ioniță este însărcinată

Dacă până acum au fost un cuplu destul de controversat, se pare că apele s-au liniștit și că totul merge ca pe roate, deoarece iubirea lor a învins orice barieră. Dodo și iubitul ei, Liviu Kevin, în vârstă de 34 de ani, vor deveni părinți. Dacă până acum au apărut tot felul de zvonuri, cum că Dodo și Liviu s-ar fi despărțit, iar tânăra râmniceană ar fi cuplată cu un alt artist din industria manelelor, vedeta a dat cărțile pe față și a spus că lucrurile între ei doi merg de minune, în ciuda gurilor rele.

Dodo a fost cerută în căsătorie la doar o săptămână după ce au format un cuplu, iar acum dă vestea cea mare și mărturisește că trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, fiind însărcinată în zece săptă-mâni. Buzoianca a recunoscut că a început să plângă când a aflat că este gravidă la o vârstă destul de fragedă, dar toate emoțiile i-au trecut când și-a dat seama că va fi, de fapt, o mămică tânără. ”Eram la nașii noștri acasă și mi-a venit rău. Ei au zis să luăm un test de sarcină. Am făcut testul și în două minute a apărut rezultatul. Am început să plâng, și eu, și Liviu. Îmi doresc fetiță, dar ce-o vrea Dumnezeu, sănătos să fie”, a spus Dodo la Antena Stars, citată de Spynews.

Cântăreața a declarat că atât ea, cât și iubitul ei,  și-au dorit foarte mult să întemeieze o familie, dar nu planificaseră pasul chiar acum. Lucrurile nici nu au stat de la început foarte bine, deoarece familia cântăreței a fost sceptică în ceea ce îl privește pe Liviu Kevin. Iubitul lui Dodo este cu 16 ani mai mare decât ea, dar încet-încet, i-a câștigat încrederea și i-a arătat cât de mult o iubește și o respectă. Cu timpul, și familia vedetei, originară din Râmnicu Sărat, a fost de acord, așa că s-au mutat împreună și acum așteaptă cu sufletul la gură venirea bebelușului.

Doinița Ioniță și iubitul ei s-au cunoscut la o petrecere, la ziua de naștere a verișorului cântăreței, iar de atunci nu și-au mai putut lua gândul unul de la altul. Ce-i drept, Liviu Kevin era deja într-o relație, de câte-va luni, dar a renunțat la toți și la toate pentru a-i câștiga inima vedetei. Și iată că a reușit! La doar o săptămână după ce au început relația, Liviu Kevin nu s-a mai putut abține, și-a luat inima în dinți și a mers direct la poarta Doiniței Ioniță, cu un inel strălucitor și cu un buchet de trandafiri imens. Dodo a recunoscut că a spus ”Da” din toată inima și, din acel moment, a simțit că Liviu Kevin este bărbatul vieții ei. Chiar dacă s-au certat de mai multe ori și multe persoane au intervenit în relația lor pentru a-i despărți, cei doi vor deveni acum părinți și sunt mai fericiți că niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

error: Continut protejat!!