vineri, 25 septembrie 2020

Doi minori brăileni i-au pus trei zile în alertă pe polițiștii buzoieni

Doi minori de etnie romă din Făurei, județul Brăila, unul de 12 și celălalt de 14 ani, au dat de lucru săptămâna trecută polițiș­tilor buzoieni.

Cunoscuți acasă pentru o bogată activitate infracțională, și-au zis să-și încerce norocul și prin alte județe, așa că s-au urcat în primul tren cu destinația Buzău. De cum au ajuns în gară au luat la pas străzile din jurul stației CFR. La scurt timp au găsit o mașină descuiată și cu cheile în contact. S-au plimbat pe câteva străzi din zonă și apoi au abandonat-o. Dar nu s-au oprit aici. Au găsit alte două mașini lăsate neasigurate și au furat tot ce au găsit de valoare. Păgubit a fost un buzoian în vârstă de 44 de ani, din mașina căruia au furat bunuri și bani în valoare de 1.000 de lei. De asemenea, au intrat într-un al treilea autoturism lăsat neasigurat în fața casei de către un alt buzoian de 44 de ani, însă aici nu au găsit nimic de valoare.

Aventura celor doi minori brăileni a avut loc săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri.

Polițiștii din Buzău au reușit luni să-i identifice pe cei doi făptași. În plus, au recuperat prejudiciul în totalitate și l-au restituit păgubiților. Cercetările continuă în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat, furt calificat în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

loading...
error: Content is protected !!