Monden

Dodo, poze cu ,,burtica”

Chiar dacă nimeni nu îşi poate da încă seama că este însărcinată, Doiniţa ,,Dodo” Ioniţă nu îşi mai încape în piele de fericire şi se pozează cu mâinile pe burtică oriunde se plimbă, declarând că este nerăb­dătoare să devină, peste câteva luni, o mămică tânără. ,,Cu bebe la terasă”, ,,Cu bebe la suc”, ,,Relax cu bebe la mare”, aşa arată titlurile postărilor din ultimele săptămâni ale râmnicencei, semn că dorinţa de a-l cunoaşte pe micuţ ,,arde”.

Cântăreaţa Dodo şi soţul ei, Liviu Kevin, aş­teaptă un băieţel, căruia i-au organizat un ,,baby shower” în direct, la Antena Stars, atunci când, de fapt, au aflat cu certitudine sexul bebeluşului. Frumoasa artistă de 18 ani s-a arătat extrem de emoţionată şi, cu fiecare prilej în care a ajuns în faţa came­relor de luat vederi alături de viito­rul tată, a spus că trăieşte cea mai fericită perioadă din viaţa ei. Lansată în showbiz de Costi Ioniţă, Doiniţa Ioniţă a visat că va avea o fetiţă, dar ea şi soţul ei au pregătit nume pentru ambele variante, punând la punct toate detaliile pentru o petrecere de neuitat: “baby showerul” la care  le-a fost alături întreaga echipă Yaya Production din care cântăreaţa face parte. Însă, în direct, după numărătoarea inversă, cei doi îndrăgostiţi au spart balonul negru care a îm­prăştiat confetti albastre, semn că bebeluşul va fi băieţel. Liviu Kevin s-a declarat cel mai fericit tătic şi a afirmat că de abia aş­teaptă să îl înscrie pe băiat la un sport de contact. Dodo a dezvăluit că bebeluşul se va numi Patrick, un nume la care atât ea, cât şi soţul ei s-au gândit şi care, cred ei, se potriveşte de minune bebeluşului care urmează să vină pe lume.

Doiniţa Ioniţă are doar 18 ani şi este conştientă că are încă multe de învăţat, dar ştie că mama ei, dar şi socrii ei, vor fi ajutoare de nădejde în cele mai grele clipe. De asemenea, artista a mărturisit că este un pic speriată de ce va urma, deoarece va trebui să se ocupe şi de nou-născut, şi de familie, şi de cariera ei muzicală.

Reamintim că cei doi îndrăgostiţi şi-au dorit foarte mult un copil. Asta după ce Doiniţa  a avut probleme destul de grave de sănătate şi a hotărât să meargă la biserică, unde s-a rugat pentru a fi bine­cuvântată cu cel mai preţios dar al vieţii. Liviu Kevin nu este la prima experienţă de acest fel, deoarece mai are un copil dintr-o căsătorie anterioară. Dodo a mărturisit că nu l-a întâlnit încă pe copilul soţului ei, însă aşteaptă cu nerăbdare momentul şi este convinsă că se vor înţelege extrem de bine.

Articole similare