Monden

Dodo, pentru prima oară la munte

Luată prin surprindere de prietenele ei, buzoianca Dodo s-a aventurat pentru prima dată într-o vacanță la munte. Artista și-a lăsat copilul acasă, bine­înțeles, pe mâini bune, și a plecat să se distreze pentru câteva zile. Solista, lansată în showbiz de Costi Ioniță, s-a fotografiat la Predeal, potrivit viva.ro, însă nu de una singură și nici cu fiul ei, ci cu mai multe prietene, cu care pare că se înțelege foarte bine. Oricât și-ar fi dorit să fie alături de Patrik în această vacanță scurtă, Dodo s-a gândit mai întâi la binele lui, astfel că nu a dorit să-l expună vreunui risc.

,,Nu am fost niciodată la munte. Aceasta este prima și prima oară când vin, datorită Alinei (n.r., prietena ei). Este foarte frumos. Mă simt extraordinar de bine, mai ales că sunt în prezența lor”, a declarat Dodo pentru Antena Stars.

Și chiar dacă se rela­xează, Dodo mai trimite din când în când mesaje cu subînțeles pentru tatăl copilului ei, cum ar fi acesta: ,,Și-a întâlnit fiul, dar nu știa că este al lui”. Artista a însoțit mesajul de un videoclip, în care se vede cu ochiul liber că-i este adresat fostului ei iubit. Deși a declarat că este foarte bine fără el și nu regretă că nu se află alături de ea și de copilul pe care-l au împreună, acțiunile ei dove­desc uneori contrariul.

Reamintim că cei doi au decis să se despartă încă de pe vremea când buzoianca era însărcinată. Bru­neta a rupt orice legătură cu bărbatul și a încercat să-l țină la distanță prin toate ­mij­loacele. Dodo a cerut chiar și un ordin de restricție, semn că artista vrea să-l țină pe acesta departe de copilul ei. De nenumărate ori, ea a explicat motivele reale din cauza cărora ea și fostul partener nu-și mai vorbesc deloc. Artista a dezvăluit că tatăl copilului ei nu a fost de acord ca ea să se mute la mama ei. De asemenea, între ei au intervenit și câteva certuri, din cauza faptului că sarcina a schimbat-o foarte mult pe tânăra mămică. ,,Eu, de când am rămas însărcinată, m-am schimbat din toate punctele de vedere și am pus pe primul loc copilul. Am devenit emotivă, foarte sensibilă, mă certăm cu el din orice, devenisem foarte ­iri­tată de absolut orice se întâmpla în jur și am simțit nevoia să fiu lângă mama, să fiu în casa în care am copilărit și am crescut. El nu a fost de acord cu chestia asta și între timp ne-am certat puțin și acum nu mai vorbim deloc”,  declara vedeta în urmă cu ceva timp.

Articole similare